De Personal Color Cards© zijn zowel voor een klant als voor een Kleurconsulent erg praktisch. De PCC's bestaan niet uit een paar hoofdgroepen, maar kennen heel veel nuances. Bovendien zijn ze financieel zeer voordelig. Exclusief voor gecertificeerde Kleurconsulenten van het 78Color System, opgeleid bij Regien Strategier Opleidingen! 

PCC MannenVoor vrouwen zijn 78 PCC's leverbaar, voor mannen zijn er 19 Personal Color Cards©. De meeste mannen kijken nu eenmaal minder genuanceerd naar kleur. Uiteraard kunnen ook de PCC's voor vrouwen aan mannen gegeven worden.
Het formaat van de Personal Color Cards© Midi voor mannen zit tussen dat van de PCC's Mini en Maxi voor vrouwen in. Alle Personal Color Cards© Midi worden geleverd in een omslaghoes. Naast de PCC Midi bevat het hoesje een uitgebreid Kleuradvies.
Kleurconsulenten kunnen hun bestelling via dit formulier rechtstreeks doorgeven. Particuliere klanten kunnen Personal Color Cards© voor mannen bestellen via hun eigen Kleurconsulent. 

 Personal Color Card© Midi Met hoes 
 Per stuk bij afname t/m/ 30 stuks  € 4,50 
 Per stuk bij afname t/m/ 100 stuks  € 4,--
 Per stuk bij afname van meer dan 100 stuks  € 3,65

Prijzen zijn excl. 21% BTW. Bij een bestelling van minder dan € 100,- wordt € 5,- aan administratie- en verzendkosten berekend.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759