• Basisopleiding Stijl

    Opleiding tot Stijlconsulent
  • 1

05 Tekening Meisje met vlechtenIn de Basisopleiding Stijl vergaar je op een interactieve wijze uitgebreide kennis over alle (lichaams)vormen en stijltypes. Deze opleiding duurt bij ons zeven dagen.

Kennis.

Je leert in deze intensieve en praktische Basisopleiding heel goed kijken naar vrouwen en hun specifieke lichamelijke kenmerken. Door de juiste keuze van kledingdetails en pasvorm kan iedereen er geweldig uitzien, maar jezelf objectief zien blijkt moeilijker dan we ons realiseren. Stijl Opleidiing 7Bovendien zijn veel vrouwen onzeker over hun uiterlijk en weten ze daardoor vaak niet goed welke keuzes ze moeten maken met betrekking tot hun kleding. Daar ga je hen na deze opleiding mee helpen. Je krijgt de tools in handen om je klanten adequaat te adviseren over hun kleding.

Vaardigheden.

Stijl Opleidiing 4Een bijzonder onderdeel van de opleiding is het ontwikkelen van kennis over de diverse stijlen en stijlpersoonlijkheden. Want mensen drukken zich onbewust heel sterk uit via hun kleding. Het is een uiting van hun identiteit. Je maakt daarom tijdens deze opleiding collages van alle stijlpersoonlijkheden. De collages zijn een middel om iemands persoonlijke stijl te herkennen. En... je kunt in de collages veel van je creativiteit kwijt.

De cursus.

Stijl Opleiding 6Behalve lessen in de vormen en stijlen en de consequenties daarvan voor iemands kledingkeuzes krijg je onderricht in materialen en grondstoffen, in dessins, accessoires en stofstructuren.
Dag 1: 25 november 2019
Dag 2: 9 december 2019
Dag 3: 20 december 2019
Dag 4: 13 januari 2020
Dag 5: 27 januari 2020
Dag 6: 14 februari 2020
Dag 7: 6 maart 2020.

De cursus wordt gegeven op de Utrechtseweg 125A, 3818 EC Amersfoort. Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl 

 

 

  

Personal Styling System©
Het unieke systeem
voor Stijlanalyse en Stijladvies.

Als Stijladviseur maak je gebruik van het Personal Styling System© en de daarbij behorende Personal Styling Products©.
De

personal styling guidePersonal Styling Guide© is een schitterend vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd boekje waarin elf Stijlpersoonlijkheden worden beschreven en alle technische gegevens van de klant worden vastgelegd. De illustraties zijn van Henriette Visser en Kim Lindeman.

Naast dit praktische basisboek werken we met 62 Personal Styling Cards©. Dat zijn handige hand-outs om persoonlijke figuurproblemen op te lossen. Op iedere Styling Card worden speciale tips gegeven hoe je iets kunt camoufleren en - anderzijds - juist ook kunt accentueren. De gestileerde illustraties op de hand-outs maken duidelijk wat het effect is. De meest geschikte en toepasselijke Styling Cards© worden voor de klant persoonlijk geselecteerd en toegevoegd aan de Personal Styling Guide©.personal styling card 

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

 

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759