• Verdiepingscursussen

  • 1

04 Vrouw met coltrui en tasJe kunt kleur zien als een taal en in deze vierdaagse Verdiepingscursus leer je deze taal. Zoals bij elke taal begin je ook nu met het leren van de woorden. In dit geval zijn de woorden de verschillende kleuren en de betekenis van iedere kleur.

Zorg dat je meer te bieden hebt.

Door de Taal van Kleur te beheersen leer je kleur te interpreteren en zelf met kleur een boodschap uit te dragen en je emoties te beïnvloeden.
Taal van Kleur logoAan het eind van deze cursus zijn alle aspecten van kleur behandeld. Je hebt dan meer inzicht in alle 17 kleuren en kunt deze kennis makkelijk in praktijk brengen, zowel op jezelf als op anderen.
Deze Verdiepingscursus behandelt Module 1 van de Taal van Kleur. De Module is een onderdeel van de Colour Comfort Methode, die is ontwikkeld door internationale 'kleurentolk' Thelma van der Werff.

Tarief en docent.

Nicole bij KoetshuisHet tarief voor deze vierdaagse Verdiepingscursus is per dag € 175,- (excl. BTW). Onder de vlag van Regien Strategier Opleidingen wordt deze cursus gegeven door Nicole Mochèl.

Data en locatie.

Voor 10 februari, 17 februari, 9 maart en 16 maart 2020 staat weer een opleiding gepland.
Zodra minstens vier cursisten zich hebben aangemeld, bepalen we samen de cursusdata.  Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl Deze Verdiepingscursus is inclusief koffie, thee, lunch en reader. De tijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Let op! Adres: Utrechtseweg 125A, 3818 EC  Amersfoort.
 

 

Personal Styling System©
Het unieke systeem
voor Stijlanalyse en Stijladvies.

Als Stijladviseur maak je gebruik van het Personal Styling System© en de daarbij behorende Personal Styling Products©.
De

personal styling guidePersonal Styling Guide© is een schitterend vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd boekje waarin elf Stijlpersoonlijkheden worden beschreven en alle technische gegevens van de klant worden vastgelegd. De illustraties zijn van Henriette Visser en Kim Lindeman.

Naast dit praktische basisboek werken we met 62 Personal Styling Cards©. Dat zijn handige hand-outs om persoonlijke figuurproblemen op te lossen. Op iedere Styling Card worden speciale tips gegeven hoe je iets kunt camoufleren en - anderzijds - juist ook kunt accentueren. De gestileerde illustraties op de hand-outs maken duidelijk wat het effect is. De meest geschikte en toepasselijke Styling Cards© worden voor de klant persoonlijk geselecteerd en toegevoegd aan de Personal Styling Guide©.personal styling card 

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

 

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759