• Basisopleiding Stijl - Mannen -
    Image Management

    Opleiding tot Image Consultant
  • 1

Marianne 1 LICHTE VERSIEMarianne Dupont


Onder de vlag van Regien Strategier Opleidingen wordt deze cursus gegeven door Marianne Dupont van Accent op Kleur en Stijl in Nijmegen. Zij werkt sinds 2004 als Image Consultant voor zowel de zakelijke als de particuliere sector.
Naast individuele adviezen geeft Marianne regelmatig workshops en lezingen over image en image building bij bedrijven aan managementteams, buitendienstmedewerkers, secretaresses en/of baliepersoneel, docententeams, studenten, sollicitanten en aan particuliere groepen.

Image Consultant.

De begrippen Kleurconsulent, Stijlconsulent en Image Consultant lopen nogal eens door elkaar.

vip 8b 300x292De Vakvereniging van Image Consultants (VIP) geeft de volgende omschrijving van de werkzaamheden van een Image Consultant: 'Het optimaliseren van de persoonlijke uitstraling en presentatie van een persoon. Deze werkzaamheden omvatten kleur-, stijl- en imago-adviezen waarmee klanten (zowel mannen als vrouwen) zich bewust worden van hun uitstraling en kenmerken. Hierbij dient de relatie tussen persoonlijkheid en omgeving gezien en gelegd worden. Een imago is zoals je gezien wordt door anderen.'

Je bent Image Consultant als je alle (met de nadruk op alle) vaardigheden bezit om mensen en groepen te voorzien van een goed advies op het gebied van uiterlijke presentatie en imago.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant

Utrechtseweg 125A
3818 EC  Amersfoort
06 526 56 513