• Basisopleiding Stijl

    Opleiding tot Stijlconsulent
  • 1

 

Ellen van Os portretEllen van Os

Na de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming (Textiele Werkvormen) heeft Ellen van Os zich verder ontwikkeld in de mode. Zij volgde daartoe diverse opleidingen, waaronder bij Molenaar Fashion School voor coupeuse en design.
In haar eigen winkel richtte Ellen van Os zich op het ontwerpen en maken van theatrale kleding. Daarnaast heeft zij zich geschoold tot Image Consultant bij Regien Strategier en de Academie voor Image Consultants. 
Ellen van Os geeft zowel voor particulieren als bedrijven regelmatig trainingen en cursussen in persoonlijke presentatie en styling.
Haar creativiteit blijkt ook uit haar activiteiten als beeldend kunstenaar.

Personal Styling System©
Het unieke systeem
voor Stijlanalyse en Stijladvies.

Als Stijladviseur maak je gebruik van het Personal Styling System© en de daarbij behorende Personal Styling Products©.
De

personal styling guidePersonal Styling Guide© is een schitterend vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd boekje waarin elf Stijlpersoonlijkheden worden beschreven en alle technische gegevens van de klant worden vastgelegd. De illustraties zijn van Henriette Visser en Kim Lindeman.

Naast dit praktische basisboek werken we met 62 Personal Styling Cards©. Dat zijn handige hand-outs om persoonlijke figuurproblemen op te lossen. Op iedere Styling Card worden speciale tips gegeven hoe je iets kunt camoufleren en - anderzijds - juist ook kunt accentueren. De gestileerde illustraties op de hand-outs maken duidelijk wat het effect is. De meest geschikte en toepasselijke Styling Cards© worden voor de klant persoonlijk geselecteerd en toegevoegd aan de Personal Styling Guide©.personal styling card 

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

 

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant

Utrechtseweg 125A
3818 EC  Amersfoort
06 526 56 513