• Basisopleiding Stijl - Mannen -
    Image Management

    Opleiding tot Image Consultant
  • 1

Het KoetshuisDe studio van Regien Strategier Opleidingen bevindt zich in Het Koetshuis aan de Utrechtseweg 125A in Amersfoort. In een sfeervolle en zonnige ruimte kun je hier een van de opleidingen volgen.

Routeplanner.

De Utrechtseweg 125A in Amersfoort is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het is maar 10 minuten lopen van (en naar) het NS-station. Vanuit het station steek je het plein over en loop je de Regentesselaan in. Bij de De Bosch Kemperlaan sla je rechtsaf. Bij de Utrechtseweg sla je linksaf. Naast nummer 125 vind je Het Koetshuis op nummer 125A.

Kom je met de auto, klik dan hier voor de routeplanner van de ANWB. En anders vertelt TomTom je wel hoe je moet rijden naar de Utrechtseweg 125A, 3818 EC Amersfoort.
NB Je kunt je auto gratis parkeren in de directe omgeving. Op het terrein zelf zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar.

 

Image Consultant.

De begrippen Kleurconsulent, Stijlconsulent en Image Consultant lopen nogal eens door elkaar.

vip 8b 300x292De Vakvereniging van Image Consultants (VIP) geeft de volgende omschrijving van de werkzaamheden van een Image Consultant: 'Het optimaliseren van de persoonlijke uitstraling en presentatie van een persoon. Deze werkzaamheden omvatten kleur-, stijl- en imago-adviezen waarmee klanten (zowel mannen als vrouwen) zich bewust worden van hun uitstraling en kenmerken. Hierbij dient de relatie tussen persoonlijkheid en omgeving gezien en gelegd worden. Een imago is zoals je gezien wordt door anderen.'

Je bent Image Consultant als je alle (met de nadruk op alle) vaardigheden bezit om mensen en groepen te voorzien van een goed advies op het gebied van uiterlijke presentatie en imago.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant

Utrechtseweg 125A
3818 EC  Amersfoort
06 526 56 513