• Basisopleiding Stijl

    Opleiding tot Stijlconsulent
  • 1

Het KoetshuisDe studio van Regien Strategier Opleidingen bevindt zich in Het Koetshuis aan de Utrechtseweg 125A in Amersfoort. In een sfeervolle en zonnige ruimte kun je hier een van de opleidingen volgen.

Routeplanner.

De Utrechtseweg 125A in Amersfoort is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het is maar 10 minuten lopen van (en naar) het NS-station. Vanuit het station steek je het plein over en loop je de Regentesselaan in. Bij de De Bosch Kemperlaan sla je rechtsaf. Bij de Utrechtseweg sla je linksaf. Naast nummer 125 vind je Het Koetshuis op nummer 125A.

Kom je met de auto, klik dan hier voor de routeplanner van de ANWB. En anders vertelt TomTom je wel hoe je moet rijden naar de Utrechtseweg 125A, 3818 EC Amersfoort.
NB Je kunt je auto gratis parkeren in de directe omgeving. Op het terrein zelf zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar.

 

Personal Styling System©
Het unieke systeem
voor Stijlanalyse en Stijladvies.

Als Stijladviseur maak je gebruik van het Personal Styling System© en de daarbij behorende Personal Styling Products©.
De

personal styling guidePersonal Styling Guide© is een schitterend vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd boekje waarin elf Stijlpersoonlijkheden worden beschreven en alle technische gegevens van de klant worden vastgelegd. De illustraties zijn van Henriette Visser en Kim Lindeman.

Naast dit praktische basisboek werken we met 62 Personal Styling Cards©. Dat zijn handige hand-outs om persoonlijke figuurproblemen op te lossen. Op iedere Styling Card worden speciale tips gegeven hoe je iets kunt camoufleren en - anderzijds - juist ook kunt accentueren. De gestileerde illustraties op de hand-outs maken duidelijk wat het effect is. De meest geschikte en toepasselijke Styling Cards© worden voor de klant persoonlijk geselecteerd en toegevoegd aan de Personal Styling Guide©.personal styling card 

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

 

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant

Utrechtseweg 125A
3818 EC  Amersfoort
06 526 56 513