• Verdiepingscursussen

  • 1

makeup5h3In deze eendaagse training leer je de techniek en de kleuren voor een snelle make-up die past bij het kleurpalet van een klant. 

Breid je vaardigheden verder uit.

De training Make-up is een optie binnen de Basisopleiding Kleur, maar kan ook afzonderlijk worden gevolgd. Je oefent tijdens de training op jezelf en je medecursisten.
Bij deze training hoort een basispakket van het merk Cosart van Caroline Cosmetics met alle materialen (penselen, poeders, lipsticks) die je nodig hebt om een mooie make-up op te brengen.

Tarief en docent.

Het tarief voor deze training is € 175,- (excl. BTW, incl. werkmaterialen). IMG 1276
Docente is Rosa Strategier.

Data en locatie.

Zodra minstens zes cursisten zich hebben aangemeld, bepalen we samen een datum. Nadere informatie en aanmelden via 06 526 56 513 of via opleidingen@regienstrategier.nl Deze training is inclusief koffie, thee en lunch. De tijden zijn van 13.00 tot 17.00 uur. Adres: Het Koetshuis, Utrechtseweg 125A, 3818 EC  Amersfoort.

78Color System©
Het unieke systeem
voor Kleurenanalyse en Kleuradvies.

Als Kleuradviseur maak je gebruik van het 78Color System© en de daarbij behorende 78Color Products©.

Met dit unieke kleursysteem kun je Afbeelding 78Color System©je klant veel kleurnuances laten zien. Dat werkt snel, overzichtelijk en is veelzijdig.

Het 78Color System© is bovendien flexibel: het biedt je vele manieren om tot een goede kleurenanalyse te komen.

Sommige mensen zijn te typeren door één kleurkenmerk, anderen door twee en weer anderen door drie. Zo kan iemand 'warm' zijn, een ander is 'warm-diep' en weer een ander is 'warm-diep-gedempt'. Er zijn 78 combinatie-mogelijkheden voor vrouwen. Voor iedere combinatie-mogelijkheid is een Personal Color Card© ontworpen.

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant

Utrechtseweg 125A
3818 EC  Amersfoort
06 526 56 513