Opleidingen

Basisopleiding Kleur

                                                                 De Basisopleiding Kleur is gebaseerd op het volstrekt unieke en toegankelijke 78Color System , het meest verfijnde kleursysteem dat er is. Met dit door Regien Strategier zelf ontworpen en ontwikkelde kleursysteem, kan je echt kleuradvies op maat geven omdat je 78 groepen hebt in plaats van 4 tot 12 bij andere systemen. Regien Strategier Opleidingen is de meest gedegen totaalopleiding voor image consultants die op dit moment op de markt is. Meer informatie…

RSO Opeidingen

Basisopleiding Stijl

De Basisopleiding Stijl is een gedegen aanvulling op de kleuropleiding waarin je alle details leert over persoonlijke stijl en lichaamsvormen. Met deze kennis ben je in staat om je klanten te helpen om een passende garderobe op te bouwen en inzicht te geven in hun kledingcombinaties. 

Meer informatie…

Opleiding Man

Met de opleiding Man | Kleur – kledingstijl en Imago leer je een totaaladvies te geven aan mannen zodat ook zij zich goed weten te kleden in verschillende functies en situaties.

Meer informatie…

 

Skin Color Specialist

Je maakt kennis met het concept van Skin Color Cosmetics. Met speciaal daarvoor ontwikkelde tools meet  je de ondertonen en de boventonen en oefen je in make-up basistechnieken.

Meer informatie…

Schuiven naar boven
Rechtermenu pictogram