Opleidingen

Basisopleiding Kleur

                                                                 De Basisopleiding Kleur is gebaseerd op het volstrekt unieke en toegankelijke 78Color System , het meest verfijnde kleursysteem dat er is. Met dit door Regien Strategier zelf ontworpen en ontwikkelde kleursysteem, kan je echt kleuradvies op maat geven omdat je 78 groepen hebt in plaats van 4 tot 12 bij andere systemen. Regien Strategier Opleidingen is de meest gedegen totaalopleiding voor image consultants die op dit moment op de markt is. Meer informatie…

Basisopleiding Stijl

De Basisopleiding Stijl is een gedegen aanvulling op de kleuropleiding waarin je alle details leert over persoonlijke stijl en lichaamsvormen. Met deze kennis ben je in staat om je klanten te helpen om een passende garderobe op te bouwen en inzicht te geven in hun kledingcombinaties. 

Meer informatie…

Opleiding Skin Color Specialist

Met de opleiding tot Skin Color Specialist leer je je klanten een mooie basis make-up aan te brengen met met minerale make-up, in kleuren die perfect aansluiten bij de natuurlijke huidskleur. Door middel van het unieke huidskleur analyse systeem maak jij hét verschil in advies ten opzichte van de reguliere make-up merken.

Meer informatie…

Opleiding Man

Met de opleiding Man | Kleur – kledingstijl en Imago leer je een totaaladvies te geven aan mannen zodat ook zij zich goed weten te kleden in verschillende functies en situaties.

Meer informatie…

 

Schuiven naar boven