• Verdiepingscursussen

  • 1

Verdiepingscursussen

Aanbod Verdiepingscursussen.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij willen het daarom iedereen graag naar de zin maken. Behalve voor diverse Basisopleidingen tot all-round Image Consultant kan je bij ons kiezen voor een of meer Verdiepingscursussen waarmee je je beroepsmatig of creatief verder schoolt.

Sommige cursisten volgen een Specialisatie louter uit belangstelling of nieuwsgierigheid. Denk aan mensen die werken in een branche die direct verwant is aan die van de Image Consultant. Mode bijvoorbeeld. Of vormgeving. Ontwerp. Coaching. Noem maar op. Door een Verdiepingscursus te volgen kan ook jij je verder specialiseren in een bepaald onderdeel van ons vak. En met een extra specialisatie spring je er altijd uit!

Nicole met waaier2014022803 2e dag Kleurenleer met Anneke Dercksenkleurenleer anneke kapelweg


Ook als je al werkzaam bent als Image Consultant, is het verstandig om je verder te verdiepen in een thema dat jouw speciale interesse heeft. Ook dan ben je bij ons van harte welkom.
Wil je bijvoorbeeld meer inzicht krijgen in Kleurenleer, dan kan je die ene specifieke les van de Basisopleiding Kleur gewoon bij ons in Het Koetshuis volgen. Bovendien: als er voldoende inschrijvingen zijn, dan plannen we voor jullie aparte cursussen voor die specifieke onderwerpen. En... Er zijn vanzelfsprekend geen extra kosten aan verbonden. Je betaalt gewoon het dagtarief dat wij voor elke cursist hanteren. Je kunt kiezen uit de volgende Verdiepingscursussen: 

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759