• Basistraining Make-up

    Opleiding tot Kleurconsulent
  • 1

louis armEen Kleur- en Stijlconsulent maakt de wereld een stukje mooier. Als ook jij daarvoor hebt gekozen, dan vind je bij Regien Strategier Opleidingen het totale opleidingspakket. Met het certificaat kan je direct aan de slag en werk ook jij mee aan een mooiere wereld.

Je kunt Basisopleidingen volgen zoals Kleuradvies, Stijladvies, Make-up advies en Stijl-Mannen-Image Management advies. En er zijn Verdiepingscursussen. Ieder vak wordt gegeven door een gespecialiseerde vakdocent. Alle docenten werken met het unieke 78Color System© en het gebruiksvriendelijke Personal Styling System©. 
Je leert bij ons niet alleen een vak waarin je jouw creatieve talenten kunt ontplooien. Ondernemersvaardigheden zijn even belangrijk om succesvol te zijn. Ook daarvoor ben je bij Regien Strategier Opleidingen aan het goede adres.

Regien Strategier en Nicole Mochèl

06 526 56 513 of opleidingen@regienstrategier.nl

© Tekeningen: Wilma de Bock.

Skin Color Cosmetics©.
Het unieke systeem
voor Huidanalyse en Make-upadvies.

Als Make-upadviseur maak je gebruik van de Skin Color Cosmetics© en de daarbij behorende producten.

Met dit unieke analysesysteem kun je de huidskleur van je klant uiterst nauwkeurig bepalen. De door jou vastgestelde huidskleur is gekoppeld aan make-upkleuren die daarmee matchen. Alle kleuren zijn door Regien en Rosa Strategier ontworpen en zelf vervaardigd op natuurlijke basis (mineralen).
26951889 1008341629306624 111091078976399717 oNajaar 2018 is deze verfrissende en revolutionaire make-uplijn volledig leverbaar, maar er zijn nu al voldoende producten ontwikkeld om er in de Make-upcursus ervaring mee op te doen en te ervaren hoe geweldig dit concept in de praktijk werkt.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant

Utrechtseweg 125A
3818 EC  Amersfoort
06 526 56 513