• Basisopleiding Stijl - Mannen -
    Image Management

    Opleiding tot Image Consultant
  • 1

louis armEen Kleur- en Stijlconsulent maakt de wereld een stukje mooier. Als ook jij daarvoor hebt gekozen, dan vind je bij Regien Strategier Opleidingen het totale opleidingspakket. Met het certificaat kan je direct aan de slag en werk ook jij mee aan een mooiere wereld.

Je kunt Basisopleidingen volgen zoals Kleuradvies, Stijladvies, Make-up advies en Stijl-Mannen-Image Management advies. En er zijn Verdiepingscursussen. Ieder vak wordt gegeven door een gespecialiseerde vakdocent. Alle docenten werken met het unieke 78Color System© en het gebruiksvriendelijke Personal Styling System©. 
Je leert bij ons niet alleen een vak waarin je jouw creatieve talenten kunt ontplooien. Ondernemersvaardigheden zijn even belangrijk om succesvol te zijn. Ook daarvoor ben je bij Regien Strategier Opleidingen aan het goede adres.

Regien Strategier en Nicole Mochèl

06 526 56 513 of opleidingen@regienstrategier.nl

© Tekeningen: Wilma de Bock.

Image Consultant.

De begrippen Kleurconsulent, Stijlconsulent en Image Consultant lopen nogal eens door elkaar.

vip 8b 300x292De Vakvereniging van Image Consultants (VIP) geeft de volgende omschrijving van de werkzaamheden van een Image Consultant: 'Het optimaliseren van de persoonlijke uitstraling en presentatie van een persoon. Deze werkzaamheden omvatten kleur-, stijl- en imago-adviezen waarmee klanten (zowel mannen als vrouwen) zich bewust worden van hun uitstraling en kenmerken. Hierbij dient de relatie tussen persoonlijkheid en omgeving gezien en gelegd worden. Een imago is zoals je gezien wordt door anderen.'

Je bent Image Consultant als je alle (met de nadruk op alle) vaardigheden bezit om mensen en groepen te voorzien van een goed advies op het gebied van uiterlijke presentatie en imago.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant

Utrechtseweg 125A
3818 EC  Amersfoort
06 526 56 513