• Basisopleiding Stijl

    Opleiding tot Stijlconsulent
  • 1

louis armEen Kleur- en Stijlconsulent maakt de wereld een stukje mooier. Als ook jij daarvoor hebt gekozen, dan vind je bij Regien Strategier Opleidingen het totale opleidingspakket. Met het certificaat kan je direct aan de slag en werk ook jij mee aan een mooiere wereld.

Je kunt Basisopleidingen volgen zoals Kleuradvies, Stijladvies, Make-up advies en Stijl-Mannen-Image Management advies. En er zijn Verdiepingscursussen. Ieder vak wordt gegeven door een gespecialiseerde vakdocent. Alle docenten werken met het unieke 78Color System© en het gebruiksvriendelijke Personal Styling System©. 
Je leert bij ons niet alleen een vak waarin je jouw creatieve talenten kunt ontplooien. Ondernemersvaardigheden zijn even belangrijk om succesvol te zijn. Ook daarvoor ben je bij Regien Strategier Opleidingen aan het goede adres.

Regien Strategier en Nicole Mochèl

06 526 56 513 of opleidingen@regienstrategier.nl

© Tekeningen: Wilma de Bock.

Personal Styling System©
Het unieke systeem
voor Stijlanalyse en Stijladvies.

Als Stijladviseur maak je gebruik van het Personal Styling System© en de daarbij behorende Personal Styling Products©.
De

personal styling guidePersonal Styling Guide© is een schitterend vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd boekje waarin elf Stijlpersoonlijkheden worden beschreven en alle technische gegevens van de klant worden vastgelegd. De illustraties zijn van Henriette Visser en Kim Lindeman.

Naast dit praktische basisboek werken we met 62 Personal Styling Cards©. Dat zijn handige hand-outs om persoonlijke figuurproblemen op te lossen. Op iedere Styling Card worden speciale tips gegeven hoe je iets kunt camoufleren en - anderzijds - juist ook kunt accentueren. De gestileerde illustraties op de hand-outs maken duidelijk wat het effect is. De meest geschikte en toepasselijke Styling Cards© worden voor de klant persoonlijk geselecteerd en toegevoegd aan de Personal Styling Guide©.personal styling card 

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

 

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant

Utrechtseweg 125A
3818 EC  Amersfoort
06 526 56 513