• Regien Strategier Opleidingen

  • 1

Management

Regien Strategier

Regien 16 2Regien Strategier is directeur van Regien Strategier Opleidingen.
Na een docentschap Textiele Werkvormen aan de PABO (Hogeschool Utrecht) koos zij voor het vak van Image Consultant. Ze volgde daartoe diverse opleidingen bij First Impressions in Groot-Brittannië.
Sinds 2008 leidt zij Image Consultants op. Daarnaast ontwikkelde Regien Strategier drie unieke analyse-systemen:
- het 78Color System©
- het Personal Styling System©
- de Skin Color Cosmetics©.
Met haar meer dan 30-jarige ervaring is Regien Strategier een autoriteit op het gebied van kleur-, stijl- en imago-analyse. Regien is lid van de Vereniging van Image Professionals.

vip 8b 300x292

78Color System©
Het unieke systeem
voor Kleurenanalyse en Kleuradvies.

Als Kleuradviseur maak je gebruik van het 78Color System© en de daarbij behorende 78Color Products©.

Met dit unieke kleursysteem kun je Afbeelding 78Color System©je klant veel kleurnuances laten zien. Dat werkt snel, overzichtelijk en is veelzijdig.

Het 78Color System© is bovendien flexibel: het biedt je vele manieren om tot een goede kleurenanalyse te komen.

Sommige mensen zijn te typeren door één kleurkenmerk, anderen door twee en weer anderen door drie. Zo kan iemand 'warm' zijn, een ander is 'warm-diep' en weer een ander is 'warm-diep-gedempt'. Er zijn 78 combinatie-mogelijkheden voor vrouwen. Voor iedere combinatie-mogelijkheid is een Personal Color Card© ontworpen.

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

Personal Styling System©
Het unieke systeem
voor Stijlanalyse en Stijladvies.

Als Stijladviseur maak je gebruik van het Personal Styling System© en de daarbij behorende Personal Styling Products©. 

personal styling guideDe Personal Styling Guide© is een schitterend vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd boekje waarin elf Stijlpersoonlijkheden worden beschreven en alle technische gegevens van de klant worden vastgelegd. Aan de hand van vele getekende halslijnen, kragen, mouwstijlen, basisvormen van jurken, broeken en rokken, maar ook aan de gezichtsvorm en figuur kun je als professionele Stijlconsulent aankruisen welke vormen goed zijn voor een klant.

Naast dit praktische basisboek heeft Regien Strategier 62 Personal Styling Cards© ontworpen met speciale tips over hoe je iets kunt camoufleren, maar – anderzijds – juist ook kunt accentueren. Gestileerde illustraties van Henriëtte Visser en Kim Lindeman maken op de Stijlkaarten duidelijk wat het effect is. De meest geschikte en toepasselijke Styling Cards© worden voor de klant persoonlijk geselecteerd en toegevoegd aan de Personal Styling Guide©.personal styling card Hoe laat je bijv. lange dunne benen langer of korter lijken? Of hoe camoufleer je zware of juist heel kleine borsten? Je vindt het terug in de Styling Guide© en de Styling Cards©. 

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.