• Verdiepingscursussen

  • 1

10 Tekening vrouw met kokerrokIn deze cursus leer je hoe je je bedrijf in de markt kunt zetten. Want ondernemen is doen. Ondernemen is aanpakken. Alle onderdelen van het ondernemerschap komen in deze cursus aan de orde.

Vakkennis alleen is niet genoeg.

Bijna iedereen die het vak van Image Consultant beoefent is gepassioneerd. Het zijn stuk voor stuk vakvrouwen die niets liever doen dan hun klanten het juiste advies geven. Creatief zijn, anderen mooi en daarmee sterker maken en tegelijk ook: zelf groeien.
Maar als je succesvol wilt zijn, is er meer nodig. Dan zal je een gedegen ondernemingsplan en marketingplan moeten opstellen. Dan zal je moeten nadenken over wat voor type mens je bent en welke klanten bij jou horen. Waardoor en waarmee onderscheid jij je van je collega's? Wat is jouw typische doelgroep? Ook zal je moeten nadenken over de zakelijke kant van je bedrijf. Hoe zorg je voor voldoende omzet? Welke stappen moet je daarvoor zetten? Hoe breng je je ideeën naar buiten?

Cursus, tarief en docenten.

Met het uitvoeren van opdrachten, het behandelen van cases en intervisie vorm je jouw persoonlijke missie voor je bedrijf. Al tijdens de training ga je aan de slag met het concreet toepassen van marketing, communicatie en financieel inzicht. Dat resulteert uiteindelijk in meer klanten, meer omzet en meer voldoening!
Het tarief voor deze driedaagse cursus is € 525,- (excl. BTW). Docenten zijn Sandra van de Vlierd (rechts) en Joyce Regensburg van Bedrijf in Zicht.

Profielfotoo.jpg

Data en locatie.

Zodra vier cursisten zich hebben aangemeld, bepalen we samen een datum. Nadere informatie en aanmelden via 06 142 05 606  of via mail@bedrijfinzicht.eu. Deze Verdiepingscursus is inclusief koffie en thee. De tijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken.

Image Consultant.

De begrippen Kleurconsulent, Stijlconsulent en Image Consultant lopen nogal eens door elkaar.

vip 8b 300x292De Vakvereniging van Image Consultants (VIP) geeft de volgende omschrijving van de werkzaamheden van een Image Consultant: 'Het optimaliseren van de persoonlijke uitstraling en presentatie van een persoon. Deze werkzaamheden omvatten kleur-, stijl- en imago-adviezen waarmee klanten (zowel mannen als vrouwen) zich bewust worden van hun uitstraling en kenmerken. Hierbij dient de relatie tussen persoonlijkheid en omgeving gezien en gelegd worden. Een imago is zoals je gezien wordt door anderen.'

Je bent Image Consultant als je alle (met de nadruk op alle) vaardigheden bezit om mensen en groepen te voorzien van een goed advies op het gebied van uiterlijke presentatie en imago.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759