Uiterlijk, kleding en identiteit

In deze cursus leer je dat de begrippen ‘innerlijk’ en ‘uiterlijk’ geen ‘holle’ frases zijn. Als Image Consultant heb je steeds meer inzicht nodig in de persoonlijkheid van je klant.

Verdiepingscursus: ‘Uiterlijk, Kleding en Identiteit’

de opleiding

Zorg voor optimale vaardigheden

In de verdiepingscursus uiterlijk, kleding en identiteit leer je hoe een klant via zijn of haar kleding nog meer uitdrukking kan geven aan de persoonlijke identiteit. Het kan niet genoeg benadrukt worden:

‘Ons uiterlijk spreekt een non-verbale taal, kleding is een prachtig, krachtig en soms ook machtig stukje gereedschap, dat op vele manieren kan worden ingezet…’

In deze module krijg je als Kleur- en Stijlconsulent tools in handen om je klanten nog meer inzicht te geven in wie zij is en niet onbelangrijk, hoe zij dat kan sturen in haar uiterlijk. Je oefent met je medecursisten. Je gaat daardoor vanuit jezelf aanvoelen hoe het werkt en dat het werkt. Je leert een methode waarmee je via kleuren, stofstructuren, prints en verschillende soorten kledingstukken, zelfs in combinatie met je leefstijl meer inzicht in jezelf en de relatie met je uiterlijk krijgt.

Dus: éérst zelf ervaren om het daarna aan je klanten over te kunnen brengen. Je neemt kleding en accessoires mee om oefeningen met elkaar te kunnen doen. Enige ervaring met het geven van Kleur- en Stijladvies of het werken met mensen is wel fijn.

Bij deze module is een reader inbegrepen als naslagwerk, met oefenmateriaal.

Ontwerp zonder titel-9
RSO opleiding Stijl

Kleding en Identiteit

Info

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 150,- (excl. BTW). Docente is Anneke Dercksen.

Deze verdiepingscursus krijgt in 2022 een nieuwe inhoud, gaat langer duren en daarom zal behalve de inhoud en de duur ook het tarief omhoog gaan.

Nadere info volgt spoedig.

 

Module Identiteit en Kleding 

De nieuwe datum in het najaar van 2021 zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.
Docent: Anneke Dercksen

Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl Deze Verdiepingscursus is inclusief koffie, thee en lunch. De tijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken.

Schuiven naar boven
Rechtermenu pictogram