Kleding en Identiteit

In deze cursus leer je dat de begrippen ‘innerlijk’ en ‘uiterlijk’ geen ‘holle’ frases zijn. Als Image Consultant heb je steeds meer inzicht nodig in de persoonlijkheid van je klant.

Kleding en Identiteit

de opleding

Veel klanten vinden het vaak nog best lastig om ná een Kleur- en/of Stijladvies kleding te kiezen die hun letterlijk en figuurlijk past. Het kan allemaal wel kloppen qua kleur en pasvorm, maar het is toch vaak net niet de kleding die iemand gelukkig maakt. Want kleding moet kloppen bij een mens als individu, als een uniek wezen. Er ontbreekt vaak nog iets in de kennis over kleur en stijl, maar… wat?

Zorg voor optimale vaardigheden

In de Verdiepingscursus Kleding en Identiteit leer je hoe een klant via haar kleding nog meer uitdrukking kan geven aan haar identiteit. Het kan niet genoeg benadrukt worden: Kleding is emotie en kleding is een taal.
In de cursus krijg je als Kleur- en Stijlconsulent tools in handen om je klanten nog meer inzicht te geven in wie zij is. Je oefent daarom met je medecursisten. Je leert daardoor meer over jezelf. Je leert een methode waarmee je via kleuren, stofstructuren, prints en verschillende soorten kledingstukken in combinatie met je leefstijl meer inzicht in jezelf krijgt. Dus: éérst zelf ervaren om het daarna aan je klanten over te brengen.
Je neemt kleding en accessoires mee om in de cursus de oefeningen met elkaar te kunnen doen. Voorwaarde is dat je al enige tijd ervaring hebt met het geven van Kleur- en Stijladvies.

identiteit
RSO opleiding Stijl

Kleding en Identiteit

Info

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 150,- (excl. BTW). Docente is Anneke Dercksen.

Zodra minstens zes cursisten zich hebben aangemeld, bepalen we samen een datum. Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl Deze Verdiepingscursus is inclusief koffie, thee en lunch. De tijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken.

Schuiven naar boven