Make-up met Skin Color Cosmetics©

In deze eendaagse training leer je de techniek en de kleuren voor een snelle make-up die past bij het kleurpalet van een klant. 

Make-up met Skin Color Cosmetics

de training

In deze make-up les leer je hoe je bij je klant een eenvoudige dag make-up opbrengt. Na een sessie kleur en/of stijl, is het zo verrassend om je klant even op te maken, zodat ze mooi naar huis gaat zonder er al te opgedirkt uit te zien.

Je maakt jezelf en je medecursisten op. In deze training werken we met de unieke minerale producten van Skin Color Cosmetics©.

Je maakt kennis met het concept van Skin Color Cosmetics. Met speciaal daarvoor ontwikkelde tools meet  je de ondertonen en de boventonen en oefen je in make-up basistechnieken. Na ieder kleuradvies zou je je klant met een mooie dag make-up naar huis moeten laten gaan.

Deze Module is exclusief materialen.

Ben je zo enthousiast geworden en zie je de meerwaarde van een make-up na je advies en wil je na deze dag zelf Skin Color specialist worden, dan kan dat en ontvang je bij inschrijving een korting van € 190,-  op het Skin Color opleidingstarief. kijk voor meer info bij Opleiding Skin Color Specialist.

ondernemer
RSO Basisopleiding kleur

Make-up met Skin Color Cosmetics

Info

Het tarief voor deze training is € 175,- (excl. BTW, incl. werkmaterialen). 
Docenten zijn Regien Strategier en Rosa Strategier

Informatieavonden najaar 2019, telkens vanaf 19.30 uur: wel graag aanmelden.
Aanmelden via 06 225 66 759 of via info@skincolorcosmetics.nl

Data:   

            Vrijdag 22 november 19.30 uur

            Vrijdag 20 december 19.30 uur

Schuiven naar boven