Skin Color Specialist

Opleiding Skin Color Specialist

Het unieke systeem voor Huidskleuranalyse en Make-upadvies.

Skin Color Specialist

de opleding

Als Skin Color Specialist maak je gebruik van de Skin Color Cosmetics© en de daarbij behorende producten.

De poederproducten zijn mineraal, en dus natuurlijk zonder enige toevoeging van hulpstoffen. Ze zijn goed voor de huid, verstoppen de huid niet, integendeel en omdat er zinc in zit is het licht ontstekingsremmend met een zonnefactor 15. De meeste mensen reageren heel goed op minerale make-up en zijn jubelend. Het is makkelijk op te brengen, voelt zacht aan en je voelt het niet zitten.

Met dit unieke analysesysteem kun je de huidskleur van je klant uiterst nauwkeurig bepalen. De door jou vastgestelde huidskleur is gekoppeld aan make-upkleuren die daarmee matchen. Alle kleuren zijn door Regien en Rosa Strategier ontworpen en vervaardigd op natuurlijke basis (mineralen). In deze training leer je hoe je de huidskleuranalysetools gebruikt en de technieken voor een basis make-up. Je leert de functie van de diverse penselen en krijgt productkennis.

Voor alle kleuradviseurs van welk kleursysteem ook is het concept van Skin Color Cosmetics verdiepend en verrijkend. Je leert, ook voor je kleurenanalyses, beter kijken naar de boven- en ondertonen van de huid. Je vertaalt dat inzicht naar kleuren die je gebruikt voor de foundations (boventonen) en de decoratieve make-up voor ogen, wangen en lippen. Je kunt met Skin Color kleuren je klanten in kleuren opmaken die echt bij hun huidskleur passen.

RSO SkinColor Cosmetics Willeke Teerink

Skin Color Specialist

Info

Regien Strategier en Willeke Teerink

Regien geeft de trainingen samen met Willeke. Zij is dé specialist op kleurgebied. Rosa en Willeke geven samen de cursus op een aanvullende wijze. Regien neemt vooral het kleurendeel en de huidanalysetools voor haar rekening en Willeke is vooral verantwoordelijk voor de technische instructies, productkennis en van de diverse make-up technieken en de toepassing van de penselen. In twee dagen leer je perfect hoe je de klanten opmaakt in haar meest flatterende kleuren, dankzij de huidskleuranalyses.

 

 

OVB zaterdag 14 maart 2020  van 10.00-16.00 uur, bij voldoende aanmeldingen.

Schuiven naar boven