Learn From Today

Regien strategier
Opledingen

Aanbod opleidingen

Kleurconsulent | Stijlconsulent | Image Consultant | Skin Color Specialist | Uiterlijk & Identiteit

300+ Vrolijke studenten

Hoe zien onze opleidingen eruit?

Mag ik me even persoonlijk voorstellen:

Ik ben Regien Strategier, leuk dat je mijn website bezoekt!

Dit betekent dat je geïnteresseerd bent in kleur en stijl en misschien informatie zoekt over de beste Kleur- en Stijlopleiding die je kunt vinden.
Ik heb het 78Color System ontworpen op basis van kleurcollages om mensen een mooi kleurpalet mee te geven na een kleurenanalyse. Geen strakke kleurvlakken maar een speels en genuanceerd kleurbeeld met een kleursfeer. Hier ga je mee werken als je de kleuropleiding bij ons doet.
Ieder mens is getriggerd door de vraag: ‘wie ben ik’? Ieder mens probeert gedurende zijn hele leven steeds een stukje dichter bij zichzelf te komen. Dat kan op vele manieren. Inzicht in jouw individuele kleur- en stijlkenmerken, om van binnenuit te stralen en je goed in je vel te voelen. Dat maakt dat je makkelijk en zeker door het leven gaat.

image 1202

Student review

Wat mensen zeggen

''

5/5

Mijn naam is Tonny van der Linden. Ik volgde jaren geleden de opleiding bij RSO. Als ik terugkijk op mijn opleiding bij Regien Strategier, kan ik met zekerheid zeggen dat het een keerpunt was in mijn leven. Tijdens de opleiding heb ik de basisprincipes van imagostyling geleerd, met een focus op stijl en kleur.

Tonny van der Linden

Neem contact met ons op!

Stuur ons een bericht!


Fletcher Hotel De KleppermanOosterdorpsstraat 11 3871 AA Hoevelaken

Regien Strategier 06-22566759

Rosa Strategier 06-44643421

Skin Color Cosmetics 033-2018403

inforso@regienstrategier.nl

Right Menu Icon