Kleding- en stijl adviseur

Kleding stylist / Pasvorm adviseur

6 daagse stijlopleiding

Losse Opleiding D: KLEDING STYLIST / PASVORM ADVISEUR

In de opleiding tot kleding- en stijl adviseur, leer je in zes intensieve lesdagen en twee video lessen alle basiskennis en technieken om een goed kleding- en pasvormadvies te geven. Er zijn veel vrouwen die twijfelen over hun figuur en zijn dolblij met adequate aanwijzingen over wat hen goed staat en hoe je een optische balans creëert door te accentueren en te camoufleren. Kledingvormen kunnen je optisch langer, korter, slanker of zwaarder, breder of smaller doen lijken. Met simpele aanwijzingen bereik je al snel een fantastisch effect.

lesinformatie

Je oefent met elkaar en op proefpersonen. Je sluit de opleiding in de laatste les af met een toets en ontvangt een certificaat.

Met deze opleiding op zak kun je direct aan de slag, zeker als je het combineert met een kleurenanalyse.

De lessen worden onderteund met video

Videoles 1: STIJLPERSOONLIJKHEID en STIJLCOLLAGES

opdracht Collages Stijlpersoonlijkheid, krijg je een video les waarin je leert welke stijlen er zijn om uitdrukking te geven aan je identiteit. Je maakt bovendien collages van de diverse stijlen om je klant te helpen haar EIGEN stijl te vinden. Je wordt hierin begeleid door een docent.

Videoles 2: DESSINS EN ACCESSOIRES

Deze video les ondersteunt je in het best lastige onderwerp dat gaat over proporties en verhoudingen in relatie tot dessins en accessoires. Bij deze les horen opdrachten. Je wordt begeleid door een van onze docenten.

Meer informatie of aanmelden

Meer weten over deze opleiding? Stuur ons bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Attentie: Voor alle opleidingen geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen. Dit vergroot de effectiviteit en het rendement van de opleidingen. Omdat de inhoud van de  lessen bij alle opleidingen gelijk is, voegen we alle studenten voor de desbetreffende opleidingen samen tot het maximum.

Praktische informatie

Het Koetshuis aan de Utrechtseweg 123 in Amersfoort.

Bekijk de cursusagenda voor actuele data.

€ 1.995,- excl. 21% btw ( € 2.413,95 incl btw). Inclusief het starterspakket met alles wat je in de praktijk nodig hebt. (In delen betalen is mogelijk).

Schuiven naar boven
Right Menu Icon