Kleur & make-up

Opleiding kleur- en make-up adviseur

8 daagse opleiding kleur en make-up

Combi Opleiding B: KLEURADVISEUR en MINERALE MAKE-UP ADVISEUR

Als je van kleur én van make-up houdt en je vindt het altijd al leuk om mensen te adviseren, omdat je een goed kleurgevoel hebt van nature aanvoelt wat past en omdat je mensen mooi wilt maken, dan is deze opleiding echt iets voor jou!

In deze super leuke achtdaagse training en leer je:

  • Werken met de kleurenanalyse techniek van het 78Color System. Uniek in de wereld, ontworpen door Regien Strategier. 78 verschillende kleurpaletten Plus 4 neutrale paletten.
  • Analyseren in de praktijk met kleurkragen, doeken en andere materialen, analysetechnieken
  • Je gaat werken met proefpersonen en met elkaar.
  • Werken met minerale make-up en huidskleuranalyse technieken van Skin Color Cosmetics om je klanten op te maken in kleuren die aansluiten bij haar natuurlijke huidtonen. Ook dit is uniek in de wereld!

huidskleuranalyses

Er zijn speciale tools voor huidskleuranalyses. Minerale make-up is tegenwoordig dé trend op make-up gebied. Natuurlijk, makkelijk en anti-allergeen. Je sluit de opleiding in de laatste les af met een toets en ontvangt een certificaat en een bordje met ‘Erkend Skin Color Cosmetics Specialist’.

Na de opleiding

Als je deze opleiding hebt afgerond, kun je direct aan het werk met make-up adviezen, ook zonder een kleurenanalyse. Je doet bij een make-up namelijk altijd een huidskleuranalyse voordat je gaat opmaken. Super geschikt voor workshops!

Meer informatie of aanmelden

Meer weten over de opleiding tot allround image professional? Stuur ons bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Attentie: Voor alle opleidingen geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen. Dit vergroot de effectiviteit en het rendement van de opleidingen. Omdat de inhoud van de  lessen bij alle opleidingen gelijk is, voegen we alle studenten voor de desbetreffende opleidingen samen tot het maximum.

Praktische informatie

RSO Studio in Hoevelaken

Fletcher Hotel De Klepperman
Oosterdorpsstraat 11
3871 AA  Hoevelaken

We plannen steeds minimaal 2 weken tussen de lessen om je de gelegenheid te geven je de stof eigen te maken en te oefenen met proefpersonen.

Zie voor de data de cursusagenda.

Dag 1 en dag 2 zijn gepland op een vrijdag en zaterdag. Daarbij krijg je een GRATIS OVERNACHTING met ontbijt bij Fletcher Hotel De Klepperman in Hoevelaken waar RSO is gevestigd. Zaterdagavond kan de cursusgroep bovendien vrijblijvend gebruikmaken van de besloten Wellness ruimte met sauna, bubbelbaden en Turks stoombad.

Door 2 dagen achter elkaar met elkaar bezig te zijn met de lesstof en de praktijk, ontwikkel je je snel en word je geheel ondergedompeld en ervaar je heel intens wat het allemaal inhoudt.

€ 2.995,- excl. 21% btw (€ 3.623,95 incl. btw). Inclusief het starterspakket Kleur en het make-up pakket met alles wat je in de praktijk nodig hebt. (In 3 delen betalen is mogelijk). Let goed op de fantastische bonus!

Schuiven naar boven
Right Menu Icon