78COLOR SYSTEM

Opleiding kleuranalyse

6 daagse kleurenopleiding

Losse Opleiding c: 78COLOR SYSTEM KLEURENANALYSE

Basis Kleuropleiding, waarin je in zes intensieve lesdagen en twee extra video lessen de basistechnieken onder de knie krijgt van het 78Color System. Het kleuranalyse systeem met 78 verschillende kleurpaletten. Gevarieerd en veelzijdig.

lesinformatie

  • Stap voor stap leer je hoe je een kleurenanalyse doet met het 78Color System gevolgd door het kleuradvies. De daarbij bijbehorende Personal Color Card is voor de klant het praktische hulpmiddel om het advies in praktijk te brengen.
  • De praktijk staat in deze opleiding centraal.
  • Je oefent direct met elkaar en op proefpersonen. Je sluit de opleiding kleuradviseur af op de zesde dag af met een toets en ontvangt een certificaat.

Na deze Kleurenanalyse opleiding kun je direct aan de slag.

De lessen worden onderteund met video

Videoles 1: KLEURENLEER

Je krijgt de beschikking over een online les met extra informatie over en toelichting bij de opdracht kleurenleer en de effecten van kleur en de kleurcontrasten van Johannes Itten om je te ondersteunen bij de uitwerking van de opdracht. Je wordt waar nodig begeleid door een docent.

Videoles 2: KLEURCOLLAGES EN KLEURREEKSEN

Deze videoles ondersteunt je bij het maken van de 6 kleurcollages uitgaande van de kleureigenschappen waar we mee werken en het maken van de kleurreeksen. Met het resultaat heb je fantastisch beeldmateriaal gemaakt als hulpmiddel om aanschouwelijk te maken wat je met alle kleurtermen bedoelt. Je wordt waar nodig begeleid door een docent.

Meer informatie of aanmelden

Meer weten over de opleiding tot allround image professional? Stuur ons bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Attentie: Voor alle opleidingen geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen. Dit vergroot de effectiviteit en het rendement van de opleidingen. Omdat de inhoud van de  lessen bij alle opleidingen gelijk is, voegen we alle studenten voor de desbetreffende opleidingen samen tot het maximum.

Praktische informatie

RSO Studio in Hoevelaken

Fletcher Hotel De Klepperman
Oosterdorpsstraat 11
3871 AA  Hoevelaken

Bekijk de cursusagenda voor actuele data.

Dag 1 en dag 2 zijn gepland op vrijdag en zaterdag. Daarbij hoort een GRATIS OVERNACHTING met ontbijt bij Fletcher Hotel De Klepperman waar RSO gevestigd is.

Zaterdagavond mag de cursusgroep bovendien geheel vrijblijvend gebruikmaken van de besloten Wellness ruimte met sauna, bubbelbaden en Turks stoombad. We plannen steeds minimaal 2 weken tussen de lessen om je de gelegenheid te geven je de stof eigen te maken en te oefenen met modellen.

 € 2.250,- excl. 21% btw (€ 2.722,50 incl. btw). Inclusief het starter pakket met alles wat je in de praktijk nodig hebt. (Set kleurkragen, complete set Personal Color Cards, Cursusmap, halsbandje, cape)

(In 3 delen betalen is mogelijk). Let goed op de fantastische bonus!

Schuiven naar boven
Right Menu Icon