Learn From Today

Regien strategier
Opleidingen

AANBOD OPLEIDINGEN

Kleurconsulent | Stijlconsulent | Image Consultant | Skin Color Specialist | Uiterlijk & Identiteit

300+ Vrolijke studenten

Hoe zien onze opleidingen eruit?

Optie B: OPLEIDING KLEURADVISEUR en MINERALE MAKE-UP ADVISEUR 8 dagen

Als je van kleur en van make-up houdt en je vond het altijd al leuk om mensen te adviseren, omdat je een goed kleurgevoel hebt en mensen mooi wilt maken, dan is deze opleiding echt iets voor jou!

In deze heerlijke achtdaagse training en leer je:

  • Werken met de kleurenanalyse techniek van het 78Color System. Uniek in de wereld , ontworpen door Regien Strategier. Met 78 verschillende kleurpaletten Plus 4 neutrale paletten.
  • Analyseren in de praktijk met materialen, technieken en modellen.
  • Werken met minerale make-up en de huidskleuranalyse van Skin Color Cosmetics om je klanten op te maken in kleuren die aansluiten op haar natuurlijke huidtonen. Ook dit is uniek in de wereld!

Er zijn speciale tools om huidskleuranalyses te doen. Minerale make-up is tegenwoordig dé trend op make-up gebied. Natuurlijk, makkelijk en anti-allergeen. Je sluit de opleiding in de laatste les af met een examen. (Voor meer details: lees meer)

Kosten: € 2.995,- excl. 21% btw (€ 3.623,95 incl. btw). Inclusief het starterspakket en het make-up pakket met alles wat je in de praktijk nodig hebt. (In delen betalen is mogelijk). Let goed op de fantastische bonus!

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast

Mag ik me even persoonlijk voorstellen:

Ik ben Regien Strategier, leuk dat je mijn website bezoekt!

Dit betekent dat je geïnteresseerd bent in kleur en stijl en misschien informatie zoekt over de beste Kleur- en Stijlopleiding die je kunt vinden.
Ik heb het 78Color System ontworpen op basis van kleurcollages om mensen een mooi kleurpalet mee te geven na een kleurenanalyse. Geen strakke kleurvlakken maar een speels en genuanceerd kleurbeeld met een kleursfeer. Hier ga je mee werken als je de kleuropleiding bij ons doet.
Ieder mens is getriggerd door de vraag: ‘wie ben ik’? Ieder mens probeert gedurende zijn hele leven steeds een stukje dichter bij zichzelf te komen. Dat kan op vele manieren. Inzicht in jouw individuele kleur- en stijlkenmerken, om van binnenuit te stralen en je goed in je vel te voelen. Dat maakt dat je makkelijk en zeker door het leven gaat.

image 1202

Studenten review

Wat mensen zeggen!

''

5/5

Mijn naam is Tonny van der Linden. Ik volgde jaren geleden de opleiding bij RSO. Als ik terugkijk op mijn opleiding bij Regien Strategier, kan ik met zekerheid zeggen dat het een keerpunt was in mijn leven. Tijdens de opleiding heb ik de basisprincipes van imagostyling geleerd, met een focus op stijl en kleur.

Tonny van der Linden

Neem contact met ons op!

Stuur ons een bericht!

Fletcher Hotel De KleppermanOosterdorpsstraat 11 3871 AA Hoevelaken

Regien Strategier 06-22566759

Rosa Strategier 06-44643421

Skin Color Cosmetics 033-2018403

info@regienstrategier.nl

Contact

Fletcher Hotel De Klepperman, Oosterdorpsstraat 11, 3871 AA Hoevelaken

Regien Strategier 06-22566759

Rosa Strategier 06-44643421
info@regienstrategier.nl

Skin Color Cosmetics 033-2018403

©All rights reserved.

Landingspagina goed!
Right Menu Icon