Learn From Today

Regien Strategier Opleidingen

AANBOD OPLEIDINGEN

Image Professional | Kleurconsulent | Stijlconsulent | Skin Color Specialist | Uiterlijk & Identiteit

300+ Image consultants

Hoe zien onze opleidingen eruit?

Combi Opleiding A: Kleuradviseur + Kledingadviseur + Make-up Adviseur.

Als je van kleur, mode en make-up houdt en je vindt het van nature leuk om mensen te adviseren, dan is deze opleiding een perfecte keuze om een nieuw beroep tegemoet te gaan!

Deze allround veertiendaagse opleiding tot Image Professional, biedt vele mogelijkheden om adviezen en workshops in diverse combinaties te geven.

 • Je wordt een Image Professional die nagenoeg het hele spectrum van dit mooie vak beheerst.

– Je leert werken met de kleurenanalyse techniek van het 78Color System. Uniek in de wereld , ontworpen door Regien Strategier.

– Je leert alle aspecten van een bodyanalyse met een daarbij passend kledingadvies.

– Je leert alles over kledingstijlen en Stijlpersoonlijkheid.

– Je krijgt inzicht in vormen, proporties en accessoires.

– Je leert opmaken met minerale make-up afgestemd op de persoonlijke huidskleurkenmerken van je klanten.

– Je oefent op modellen en maakt verslag.

Kosten: € 4.450,00. Excl.21% btw (€ 5.384,50 incl btw) KORTING als je de drie opleidingen tegelijk doet: € 1.085,00 

Omdat je allround bent, ontstaan er vele combinatiemogelijkheden en kun je wat langere trajecten aanbieden.

BONUS: Dag 1 en dag 2 zijn gepland op vrijdag en zaterdag. Je krijgt een GRATIS OVERNACHTING met ontbijt  bij Fletcher Hotel De Klepperman waar ons Opleidingsinstituut gevestigd is. Zaterdagavond kan de hele cursusgroep gebruikmaken van de besloten Wellness ruimte met sauna, bubbelbaden en Turks stoombad.

We plannen steeds minimaal 2 weken tussen de lessen om je de gelegenheid te geven je de stof eigen te maken en te oefenen met modellen.

Cursusagenda: cursusagenda www.regienstrategier.nl

Locatie: Kleur en make-up in de studio Hoevelaken. Stijl in Het Koetshuis Amersfoort.

Ondersteunende video les 1: KLEURENLEER. Je krijgt de beschikking over een video les met extra informatie over en toelichting bij de opdracht kleurenleer en de effecten van kleur en de kleurcontrasten van Johannes Itten om de opdracht uit te werken.

Ondersteunende video les 2:  KLEURCOLLAGES EN KLEURREEKSEN: Deze video les ondersteunt je  bij het maken van de 6 kleurcollages uitgaande van de kleureigenschappen waar we mee werken en het maken van de kleurreeksen.  Je wordt waar nodig begeleid door een docent. Met het resultaat heb je fantastisch beeldmateriaal gemaakt als hulpmiddel om aanschouwelijk te maken wat je met alle kleurtermen bedoelt. Je wordt begeleid door een docent.

Ondersteunende video les 3: STIJLPERSOONLIJKHEID en STIJLCOLLAGES.

Deze video les bevat extra uitleg en hulp om te leren welke stijlen er zijn om uitdrukking te geven aan je identiteit. Je maakt bovendien collages van de diverse stijlen. Je wordt begeleid door een docent.

Ondersteunende video les 4: DESSINS EN ACCESSOIRES.

Deze video les gaat over proporties en verhoudingen in relatie tot dessins en accessoires. Bij deze les horen opdrachten. Je wordt begeleid door een docent.

 

Attentie: Voor alle opleidingen en applicatiecursussen geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen. Dit vergroot de effectiviteit en het rendement van de opleidingen. Omdat de inhoud van de  lessen bij alle opleidingen hetzelfde is, voegen we de cursisten die hetzelfde onderdeel doen (bijvoorbeeld de Opleiding Kleurenanalyses) samen. Bij een lager cursistenaantal, starten we direct na de 6e aanmelding de opleiding.

Als je van kleur én van make-up houdt en je vindt het altijd al leuk om mensen te adviseren, omdat je een goed kleurgevoel hebt en mensen mooi wilt maken, dan is deze opleiding echt iets voor jou!

In deze super leuke achtdaagse training en leer je:

 • Werken met de kleurenanalyse techniek van het 78Color System. Uniek in de wereld, ontworpen door Regien Strategier. 78 verschillende kleurpaletten Plus 4 neutrale paletten.
 • Analyseren in de praktijk met materialen, technieken en modellen.
 • Werken met minerale make-up en de huidskleuranalyse van Skin Color Cosmetics om je klanten op te maken in kleuren die aansluiten passen bij haar natuurlijke huidtonen. Ook dit is uniek in de wereld!

Er zijn speciale tools voor huidskleuranalyses. Minerale make-up is tegenwoordig dé trend op make-up gebied. Natuurlijk, makkelijk en anti-allergeen. Je sluit de opleiding in de laatste les af met een toets en ontvangt een certificaat en een bordje met ‘Erkend Skin Color Cosmetics Specialist’.

Kosten: € 2.995,- excl. 21% btw (€ 3.623,95 incl. btw). Inclusief het starters Kleurpakket en het make-up pakket met alles wat je in de praktijk nodig hebt. (In  3 delen betalen is mogelijk). Let goed op de fantastische bonus!

Knop: meer over de combinatie kleur en make-up

 

BONUS: Dag 1 en dag 2 zijn gepland op vrijdag en zaterdag. Daarbij krijg je een GRATIS OVERNACHTING met ontbijt  bij Fletcher Hotel De Klepperman in Hoevelaken waar RSO is gevestigd. Zaterdagavond kan de cursusgroep bovendien vrijblijvend gebruikmaken van de besloten Wellness ruimte met sauna, bubbelbaden en Turks stoombad.

We plannen steeds minimaal 2 weken tussen de lessen om je de gelegenheid te geven je de stof eigen te maken en te oefenen met proefpersonen.

Als je deze opleiding hebt afgerond, kun je direct aan het werk met make-up adviezen, ook zonder een kleurenanalyse. Je doet bij een make-up namelijk altijd een huidskleuranalyse voordat je gaat opmaken. Super geschikt voor workshops

Locatie: Fletcher Hotel De Klepperman, Oosterdorpsstraat 11, Hoevelaken

Cursusagenda: zie de cursusagenda op de website www.regienstrategier.nl.

Locatie: RSO Studio in Hoevelaken

78COLOR SYSTEM KLEURENANALYSE OPLEIDING 6 dagen

Basis Kleuropleiding, waarin je in zes intensieve lesdagen en twee extra video lessen de basistechnieken onder de knie krijgt van het 78Color System. Het kleuranalyse systeem met 78 verschillende kleurpaletten. Gevarieerd en veelzijdig.

 • Stap voor stap leer je hoe je een kleurenanalyse doet met het 78Color System gevolgd door het kleuradvies. De daarbij bijbehorende Personal Color Card is voor de klant het praktische hulpmiddel om het advies in praktijk te brengen.
 • De praktijk staat in deze opleiding centraal.
 • Je oefent direct met elkaar en op modellen. Je sluit de opleiding kleuradviseur af op de zesde dag af met een examen.

Na deze Kleurenanalyse opleiding kun je direct aan de slag.

Kosten: € 2.250,- excl. 21% btw (€ 2.722,50 incl. btw). Inclusief het starter pakket met alles wat je in de praktijk nodig hebt. (In 4 delen betalen is mogelijk). Let goed op de fantastische bonus!

Cursusagenda: Start met hotelovernachting op …… Zie verder de cursusagenda op de website.

Locatie: Fletcher Hotel De Klepperman – Oosterdorpsstraat 11 –  Hoevelaken.

BONUS: Dag 1 en dag 2 zijn gepland op vrijdag en zaterdag. Daarbij hoort een GRATIS OVERNACHTING met ontbijt  bij Fletcher Hotel De Klepperman waar RSO gevestigd is.

Zaterdagavond mag de cursusgroep bovendien geheel vrijblijvend gebruikmaken van de besloten Wellness ruimte met sauna, bubbelbaden en Turks stoombad. We plannen steeds minimaal 2 weken tussen de lessen om je de gelegenheid te geven je de stof eigen te maken en te oefenen met modellen.

Ondersteunende video les 1: KLEURENLEER. Je krijgt de beschikking over een online les met extra informatie over en toelichting bij de opdracht kleurenleer en de effecten van kleur en de kleurcontrasten van Johannes Itten om je te ondersteunen bij de uitwerking van de opdracht. Je wordt waar nodig begeleid door een docent.

Ondersteunende online les 2:  KLEURCOLLAGES EN KLEURREEKSEN: Deze video les ondersteunt je bij het maken van de 6 kleurcollages uitgaande van de kleureigenschappen waar we mee werken en het maken van de kleurreeksen. Met het resultaat heb je fantastisch beeldmateriaal gemaakt als hulpmiddel om aanschouwelijk te maken wat je met alle kleurtermen bedoelt. Je wordt waar nodig begeleid door een docent.

Basisopleiding Stijl

In deze opleiding tot pasvorm- en stijladviseur, leer je in zes intensieve lesdagen en twee video lessen alle basiskennis en technieken om een goed kleding- en pasvormadvies te geven. Veel vrouwen zijn best onzeker over hun figuur en zijn dolblij met adequate aanwijzingen over wat hen goed staat en hoe je een optische balans creëert door te accentueren en te camoufleren. Kledingvormen kunnen je optisch langer, korter, slanker of zwaarder, breder of  smaller doen lijken. Met simpele aanwijzingen bereik je al snel een fantastisch effect.

Je oefent met elkaar en op proefpersonen. Je sluit de opleiding in de laatste les af met een toets en ontvangt een certificaat.

Met deze opleiding op zak kun je direct aan de slag, zeker als je het combineert met een kleurenanalyse.

Kosten: € 1.995,- excl. 21% btw ( € 2.413,95 incl btw). Inclusief het starterspakket met alles wat je in de praktijk nodig hebt. (In delen betalen is mogelijk).

Cursusagenda: …..zie agenda www.regienstrategier.nl

Locatie: Het Koetshuis aan de Utrechtseweg 123 in Amersfoort.

Aanvullende video les 1.  STIJLPERSOONLIJKHEID en STIJLCOLLAGES. Ter aanvulling op de opdracht Collages Stijlpersoonlijkheid, krijg je een video les waarin je leert welke stijlen er zijn om uitdrukking te geven aan je identiteit. Je maakt bovendien collages van de diverse stijlen om je klant te helpen haar EIGEN stijl te vinden. Je wordt hierin begeleid door een docent.

Ondersteunende video les 2. DESSINS EN ACCESSOIRES. Deze video les ondersteunt je in het best lastige onderwerp dat gaat over proporties en verhoudingen in relatie tot dessins en accessoires. Bij deze les horen opdrachten. Je wordt begeleid door een van onze docenten.

Oosterdorpsstraat 11 in Hoevelaken.

Minerale Make-up Training

Word Make-up Specialist met de MINERALE make-up van Skin Color Cosmetics! Ons eigen unieke merk dat ontworpen is op persoonlijke huidtonen!

Inbegrepen: het complete make-up starterspakket met alle producten (116) en penselen.

In deze tweedaagse make-up opleiding leer je:

 • Ondertonen en boventonen met de huidskleuranalyse met onze huidskleur analysetools.
 • Make-up stap voor stap met de producten van Skin Color Cosmetics
 • Gebruik en toepassing van de penselen
 • Make-up technieken
 • Productkennis

Kosten: € 1.250,00 bij betaling in één keer of: € 1.395,00 excl.21% btw (€ 1.506,45 incl. btw) bij betaling in drie keer.

Cursusagenda: De eerstvolgende make-up training is gepland op 20 april en 1 juni 2024. Zie verder de cursusagenda www.regienstrategier.nl

Locatie:  RSO Studio in het Fletcher Hotel De Klepperman. Oosterdorpsstraat 11 in Hoevelaken.

Mag ik me even persoonlijk voorstellen:

Ik ben Regien Strategier, leuk dat je mijn website bezoekt!

Dit betekent dat je geïnteresseerd bent in kleur en stijl en misschien informatie zoekt over de beste Opleiding Kleurenanalyse en Stijladviseur die je kunt vinden.
Het 78Color System heb ik jaren geleden bedacht en ontworpen op basis van kleurcollages om mensen een mooi kleurpalet mee te geven na een Kleurenanalyse. Geen strakke kleurvlakken maar een speels en genuanceerd kleurbeeld met een kleursfeer. Als je bij ons de Kleuropleiding doet, ga je werken met het 78Color System.
Ieder mens is getriggerd door de vraag: ‘wie ben ik’? Ieder mens probeert gedurende zijn of haar hele leven steeds een stukje dichter bij zichzelf te komen. Dat kan op vele manieren. Inzicht krijgen in jouw individuele kleur- en stijlkenmerken, om van binnenuit te stralen en je goed in je vel te voelen is voor mij het uitgangspunt in de opleidingen. Je leert in de diverse opleidingen hoe je anderen helpt om zich goed en in balans te kleden. Het gevolg daarvan is dat men makkelijker en zelfverzekerd door het leven gaat. 

Portretjes-18 Regien

Studenten review

Wat mensen zeggen!

''

5/5

Mijn naam is Tonny van der Linden. Ik volgde jaren geleden de opleiding bij RSO. Als ik terugkijk op mijn opleiding bij Regien Strategier, kan ik met zekerheid zeggen dat het een keerpunt was in mijn leven. Tijdens de opleiding heb ik de basisprincipes van imagostyling geleerd, met een focus op stijl en kleur.

Tonny van der Linden

Neem contact met ons op!

Stuur ons een bericht!

Fletcher Hotel De KleppermanOosterdorpsstraat 11 3871 AA Hoevelaken

Regien Strategier 06-22566759

inforso@regienstrategier.nl

Contact

Fletcher Hotel De Klepperman, Oosterdorpsstraat 11, 3871 AA Hoevelaken

Regien Strategier 06-22566759

Rosa Strategier 06-44643421
info@regienstrategier.nl

Skin Color Cosmetics 033-2018403

©All rights reserved.

Right Menu Icon