• Verdiepingscursussen

  • 1

02 Tekening meisje met rokjeAls je een ervaren Kleurconsulent bent, maar je hebt behoefte aan een uitbreiding van je mogelijkheden, dan kan het 78Color System© een uitkomst bieden.

Het unieke 78Color System© leent zich uitstekend voor Kleurconsulenten die met groepen werken, want het is praktisch en snel zonder dat het afdoet aan de kwaliteit. Maar vooral: door de analysemethodiek van het systeem kan je je klant een heel genuanceerd en persoonlijk kleuradvies geven.
Veel mensen passen nu eenmaal niet in de traditionele systemen, maar hebben gemixte kleurkenmerken die in geen enkel palet passen. Het 78Color System© geeft je juist de vrijheid om te interpreteren en die toe te passen.

In enkele dagen ben je bijgeschoold.

In deze Applicatiecursus leer je als ervaren Image Consultant werken met de zes regenboogkragen die horen bij het 78Color System©. pcc3Met de zeer praktische 78 Personal Color Cards© wordt je advies letterlijk tastbaar. In enkele dagen leer je te analyseren en te adviseren met het 78Color System©.

De cursus.

Bij zes aanmeldingen bieden wij deze Applicatiecursus aan. In alle andere gevallen volg je binnen de reguliere Basisopleiding Kleur drie dagen waarin je wordt geschoold. Je volgt dan in elk geval Dag 1 waarin de grondbeginselen van het 78Color System© worden behandeld. Daarna volg je Dag 3 en Dag 5 om te oefenen op je medecursisten en op modellen. Je sluit op Dag 7 af met een examen.
NB Als je ook de andere drie cursusdagen van de Basisopleiding Kleur wilt volgen, dan is dat mogelijk.

Tarief.

Het tarief voor deze Applicatiecursus is € 175,- per dag. Dat is in totaal € 700,- (excl. BTW en materiaalkosten). Om al tijdens de cursus Mama 16 2het 78Color System© in praktijk te kunnen brengen heb je de volgende materialen (à € 729,95 excl. BTW) nodig: 

* Zesdelige 78Color Kleurkragen à € 510,-;
* Starterpakket bestaande uit:
- Complete set Personal Color Cards© (78 stuks) à €185,-
- 78 Hand-outs met een uitgeschreven kleuradvies (digitaal)
- 1 Voorbeeld van een Mannenkaart met hoesje
- 1 Voorbeeld van een maxi Personal Color Card©
- Werkboekje Kleur voor de klant (digitaal);
* Overzichtsposter met de zes kleurkarakteristieken à € 15,-.

Data en locatie.

Zodra minstens zes cursisten zich hebben aangemeld, bepalen we samen een datum. Zie ook de Cursusdata bij de Basisopleiding Kleur. De tijden van de cursus zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Deze Applicatiecursus is inclusief syllabus, koffie, thee en lunch. Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken.

78Color System©
Het unieke systeem
voor Kleurenanalyse en Kleuradvies.

Als Kleuradviseur maak je gebruik van het 78Color System© en de daarbij behorende 78Color Products©.

Met dit unieke kleursysteem kun je Afbeelding 78Color System©je klant veel kleurnuances laten zien. Dat werkt snel, overzichtelijk en is veelzijdig.

Het 78Color System© is bovendien flexibel: het biedt je vele manieren om tot een goede kleurenanalyse te komen.

Sommige mensen zijn te typeren door één kleurkenmerk, anderen door twee en weer anderen door drie. Zo kan iemand 'warm' zijn, een ander is 'warm-diep' en weer een ander is 'warm-diep-gedempt'. Er zijn 78 combinatie-mogelijkheden voor vrouwen. Voor iedere combinatie-mogelijkheid is een Personal Color Card© ontworpen.

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759