• Regien Strategier Opleidingen

  • 1

Advies

Advies

Regien Strategier 9 2Als je een professional zoals Regien Strategier naar jouw uiterlijk laat kijken, krijg je een spiegel voor gehouden. Of het nu gaat om een nieuwe bril of een nieuw horloge, om de belijning van je kleding of om je stijlpersoonlijkheid: bij Regien kun je terecht voor een professioneel advies.
Regien Strategier heeft meer dan 35 jaar ervaring als Image Consultant en is nog even enthousiast over haar vak als toen zij begon. Haar kennis en ervaring wil zij graag met je delen. Je kunt kiezen voor Persoonlijk advies (individueel of met één of meer vriendinnen of familieleden) en voor een Workshop.

Cadeaubon.

cadeaubonNatuurlijk kun je iemand ook een Kleur- en/of Stijladvies cadeau doen. Daar maak je elk mens stralend blij mee! Je kunt een cadeaubon aanvragen via 06 225 66 759 en via info@regienstrategier.nl

Subcategorieën

Kleur

subcategorie: kleur

Workshops

subcategorie: workshops

Kleur- en Stijladvies in kunstenaarsdorp Bergen NH

Kleur- en Stijladvies in kunstenaarsdorp Bergen NH.

Het adres voor persoonlijk Kleur- en Stijladvies van Regien Strategier is Dreef 25A, 1861 TZ Bergen. Buslijn 6 uit Alkmaar stopt op het Plein in Bergen. Dat is op twee minuten lopen. In de omgeving van Dreef 25A zijn er tal van parkeermogelijkheden.
78color logo cmykIn een zonnige en lichte ruimte geeft Regien jou en je vriendinnen of familieleden uitgebreid Kleur- en/of Stijladvies aan de hand van het door haar ontworpen 78Color System.
NB Op donderdag kan je terecht aan de Hogebrinkerweg 12, 3871 KN Hoevelaken. En uiteraard kan Regien ook bij jou thuis afspreken.
Nadere informatie via 06 225 66 759 en info@regienstrategier.nl  

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759