Kleur- en/of Stijladvies

Voor een Kleur- en/of Stijladvies van Regien Strategier persoonlijk kan je kiezen uit drie mogelijkheden: 1. Je komt individueel; 2. Je komt met één of meer vriendinnen of familieleden; 3. Je neemt deel aan een workshop.

Kleur- en/of Stijladvies

persoonlijk advies

Misschien herken je je wel in de veel gehoorde klacht dat er van alles niet deugt aan je figuur! Veel vrouwen zijn ontevreden over hun lijf en focussen zich op wat –in hun ogen- niet goed is. We zijn eigenlijk niet goed in staat om objectief naar onszelf te kijken. Daarom is het zo heerlijk als een professional dit voor je doet en je helpt om met andere ogen naar jezelf te kijken, waardoor er een veel positiever zelfbeeld uitrolt. Je neemt je eigen kleding mee, waardoor je na afloop begrijpt waarom bepaalde dingen goed en minder goed voor je zijn. Daar leer je het meeste van. Je leert het zien!

Boek een stijladvies of een kleuradvies aan de hand van het 78Color System©. Minstens één keer in je leven moet je toch een kleur- en stijladvies hebben gehad om daar jarenlang mee vooruit te kunnen. De meeste mensen zijn zich niet bewust welke kleureigenschappen ze bezitten en hoe je daar mee om moet gaan. Geen probleem! Daar kunnen wij bij helpen. Het voorkomt dat je steeds weer in verleiding komt en geld uitgeeft aan kleding die het nét niet is. Dat is toch zonde! Eén advies bespaart je later honderden euro’s die je lekker aan andere dingen uit kunt geven.

Voor een persoonlijk Kleur- en/of Stijladvies van Regien Strategier kun je kiezen uit drie mogelijkheden: je komt individueel, je komt met één of meer vriendinnen of familieleden of je neemt deel aan een workshop.

Basisstijl2
Ontwerp zonder titel-8
RSO Basisopleiding kleur Your Fitting Image

Kleur- en/of Stijladvies​

Info

Individueel Kleuradvies m/v €  97,50
Individueel Stijladvies m/v € 110,–
Individueel Kleur- en Stijladvies m/v € 205,–

Prijzen zijn voor particulieren incl. 21% BTW, voor zakelijke cliëntèle excl. BTW. De tarieven gelden voor werkdagen. Voor zaterdag geldt een weekendtarief van € 15,- p.p. extra. Adres: 

Fletcher Hotel De Klepperman - Oosterdorpsstraat 11 

,

3871 AA

Hoevelaken. Bij jou op locatie? Dat kan ook. Dan zijn de genoemde tarieven excl. reiskosten. Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl

NB Je kunt voor particulier Kleur- en/of Stijladvies ook een afspraak maken bij Regiens collega Nicole Mochèl in Amersfoort: nicole@beleefjekleur.nl

Schuiven naar boven
Right Menu Icon