Skin Color Specialist

Opleiding Skin Color Specialist

Het unieke systeem voor Huidskleuranalyse en Make-upadvies.

 

Skin Color Specialist

de opleding

Een kleurenanalyse met een mooi kleuradvies is natuurlijk niet af als je je klant naar huis laat gaan zonder haar nog even op te maken in haar eigen kleuren. Dit is de finishing touch die je niet mag overslaan!

Al weet je al veel over haar kleurondertonen, helderheid en haar kleurdiepte, je doet toch nog een aparte huidskleuranalyse met de speciaal daarvoor ontworpen tool om de perfecte foundation te kiezen die  matcht met de huidskleur van je klant. Dat maakt Skin Color Cosmetics zo uniek.

Je leert in twee dagen alle technieken om de kleuren goed te analyseren en om een prachtige make-up te kunnen doen bij je klant. De marges zijn hoog, dus het is een leuke manier om je omzet te verhogen. Als jouw klant eenmaal de waarde van de minerale make-up heeft  leren kennen, blijft ze trouw en zal ze herhaal aankopen doen . 

Als Skin Color Specialist maak je gebruik van onze Skin Color Cosmetics© producten en kan je direct aan de slag.  

De poederproducten zijn mineraal, dus natuurlijk zonder enige toevoeging van hulpstoffen. Ze zijn goed voor je huid, verstoppen de huid niet, integendeel en omdat er zinc in zit is het licht ontstekingsremmend met een zonnefactor 15. De meeste mensen reageren heel goed op minerale make-up en zijn jubelend. Het is makkelijk op te brengen, voelt zacht aan en je voelt het niet zitten.

Met dit unieke analysesysteem kun je de huidskleur van je klant uiterst nauwkeurig bepalen. De door jou vastgestelde ondertonen van de huidskleur is gekoppeld aan make-upkleuren die daarmee matchen. Alle kleuren zijn door Regien en Rosa Strategier ontworpen en vervaardigd op natuurlijke basis (mineralen). In deze training leer je hoe je de huidskleuranalysetools gebruikt en alle technieken voor een basis make-up. Je leert de functie van de diverse penselen en krijgt productkennis.

Voor alle kleuradviseurs van welk kleursysteem ook is het concept van Skin Color Cosmetics verdiepend en verrijkend. Je leert, ook voor je kleurenanalyses, beter kijken naar de boven- en ondertonen van de huid. Je vertaalt dat inzicht naar kleuren die je gebruikt voor de foundations (boventonen) en de kleuren van de decoratieve make-up uitgaande van de ondertonen (warm of koel) voor ogen, wangen en lippen.  Je kunt met Skin Color kleuren je klanten in kleuren opmaken die mooi aansluiten bij hun huidskleur.

skin-il
Ontwerp zonder titel-8
RSO SkinColor Cosmetics Willeke Teerink

Skin Color Specialist

Info

Regien en Rosa Strategier 

Regien geeft de trainingen samen met Rosa. Regien neemt vooral het kleurendeel en de huidanalysetools voor haar rekening en Rosa is vooral verantwoordelijk voor de technische instructies, productkennis en van de diverse make-up technieken en de toepassing van de penselen. In twee dagen leer je perfect hoe je de klanten opmaakt in haar meest flatterende kleuren, dankzij de huidskleuranalyses.

  

Afhankelijk van de overheidsmaatregelen i.v.m. de coronacrisis plannen we een cursusagenda, zodra dat weer mogelijk is.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon