78color system

78Color System©: het unieke systeem voor Kleurenanalyse en Kleuradvies.

Als je als Kleuradviseur werkend met een ander kleursysteem een aanvulling of verbreding zoekt, dan kan je bij ons een applicatiecursus volgen waarin je leert werken met de zes kleurkragen van het 78Color System© en de daarbij behorende 78Color Products©.

78Color System©

de cursus

In deze Applicatiecursus leer je als ervaren Image Consultant werken met de zes regenboogkragen die horen bij het 78Color System©. Met de zeer praktische 78 Personal Color Cards© wordt je advies letterlijk tastbaar. In enkele dagen leer je te analyseren en te adviseren met het 78Color System©.

Praktisch en snel

Het unieke 78Color System© leent zich uitstekend voor Kleurconsulenten die met groepen werken, want het is praktisch en snel zonder dat het afdoet aan de kwaliteit. Maar vooral: door de analysemethodiek van het systeem kan je je klant een heel genuanceerd en persoonlijk kleuradvies geven. Veel mensen passen nu eenmaal niet in de traditionele systemen, maar hebben gemixte kleurkenmerken die in geen enkel palet passen. Het 78Color System© geeft je juist de vrijheid om te interpreteren en die toe te passen.

RSO Your Fitting Image Kleurkragen

78Color System©

Info

Tarief
Het tarief voor deze applicatiecursus Kleur is € 350,-.

Materiaalkosten
De benodigde materialen (à € 710,-) bestaan uit:

 • Zesdelige set 78Color System© Kleurkragen à € 510,-;
 • Starterpakket bestaande uit:
  – Complete set Personal Color Cards (78 stuks) à € 185,-
  – 78 Hand-outs met een uitgeschreven kleuradvies (digitaal)
  – 1 voorbeeld van een maxi Personal Color Card
  – Werkboekje Kleur voor de klant (digitaal);
 • Overzichtsposter van de zes kleurkarakteristieken à 15,-.

Kosten totaal: € 1.060,-

NB Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759, of via info@regienstrategier.nl

Zodra minstens zes cursisten zich hebben aangemeld, bepalen we samen een datum. Zie ook de Cursusdata bij de Basisopleiding Kleur. De tijden van de cursus zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Deze Applicatiecursus is inclusief syllabus, koffie, thee en lunch. Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon