Analyse en advies

78COLOR SYSTEM

Module

78Color System©

Het unieke systeem voor Kleurenanalyse en Kleuradvies. Als je als Kleuradviseur werkend met een ander kleursysteem een aanvulling of verbreding zoekt, dan gaan we met je in gesprek om te onderzoeken wat je nodig hebt om het 78color System goed onder de knie te krijgen en hoe wij daarin kunnen voorzien. We maken een persoonlijk plan. Het doel is dat je leert werken met de zes kleurkragen van het 78Color System© en de daarbij behorende 78Color Products©. Soms kan dat privé, soms kan je lessen volgen binnen de reguliere Basisopleiding Kleur, dat is afhankelijk van jouw beginsituatie.

lesinformatie

In dit traject leer je als ervaren Image Consultant werken met de zes regenboogkragen die horen bij het 78Color System©. Met de zeer praktische 78 Personal Color Cards© wordt je advies letterlijk tastbaar. In korte tijd leer je te analyseren en te adviseren met het 78Color System© in een op jou toegesneden traject.

Praktisch en snel

Het unieke 78Color System© leent zich uitstekend voor Kleurconsulenten die met groepen werken, want het is praktisch en snel zonder dat het afdoet aan de kwaliteit. Maar vooral: door de analysemethodiek van het systeem kan je je klant een heel genuanceerd en persoonlijk kleuradvies geven. Veel mensen passen nu eenmaal niet in de traditionele systemen, maar hebben gemixte kleurkenmerken die in geen enkel palet passen. Het 78Color System© geeft je juist de vrijheid om te interpreteren en die toe te passen.

Meer informatie of aanmelden

Meer weten over de opleiding tot allround image professional? Stuur ons bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[everest_form id="8905"]

Attentie: Voor alle opleidingen geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen. Dit vergroot de effectiviteit en het rendement van de opleidingen. Omdat de inhoud van de  lessen bij alle opleidingen gelijk is, voegen we alle studenten voor de desbetreffende opleidingen samen tot het maximum.

Praktische informatie

Tarief
Het tarief is afhankelijk van de invulling en aard van het traject (bijvoorbeeld privé of binnen de reguliere opleiding) en zal individueel worden afgesproken,

Materiaalkosten
De benodigde materialen (à € 710,-) bestaan uit:

 • Zesdelige set 78Color System© Kleurkragen à € 510,-;
 • Starterpakket bestaande uit:
  – Complete set Personal Color Cards (78 stuks) à € 185,-
  – 78 Hand-outs met een uitgeschreven kleuradvies (digitaal)
  – 1 voorbeeld van een maxi Personal Color Card
  – Werkboekje Kleur voor de klant (digitaal);
 • Overzichtsposter van de zes kleurkarakteristieken à 15,-.

NB Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Deze Applicatiecursus is inclusief syllabus, koffie, thee en lunch.

Zodra minstens zes cursisten zich hebben aangemeld, bepalen we samen een datum. Zie ook de Cursusdata bij de Basisopleiding Kleur. De tijden van de cursus zijn van 10.00 tot 17.00 uur. 

Schuiven naar boven
Right Menu Icon