Glans-en-contrastanalyse

Je leert in deze eendaagse cursus wat de effecten zijn van glans- en contrastkleuren. Daarna weet je ze naadloos in te passen in je Kleuradvies. Deze cursus is bestemd voor Image Consultants die de Basisopleiding Kleur met succes hebben afgelegd.

Glans-en-contrastanalyse

de cursus

Zorg dat je bij blijft

Als je kennis hebt van de Kleurenleer, dan kan je vanuit alle kleurpaletten de beste kleurcontrasten en verrassende kleurcombinaties aanreiken aan een klant. Je leert daarom in deze cursus met hoeveel kleuren jouw klant het beste uit de verf komt. Soms is dat monochroom, maar het kan ook zijn dat ze in een multicolor combinatie het mooist gaat stralen. Hoe je dat analyseert, wordt behandeld en geoefend in deze cursus.

RSO Basisopleiding kleur Your Fitting Image

Glans-en-contrastanalyse

Info

Het tarief voor deze eendaagse Module/Verdiepingscursus is € 175,- (excl. BTW en lesmateriaal). Docent is Anneke Dercksen.

Deze losse module is onderdeel van de Basisopleiding Kleur (dag 4).

Bekijk hiervoor de data van de Basisopleiding Kleur onder het kopje opleidingen.

Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl Deze Module/Verdiepingscursus is inclusief koffie, thee, lunch en reader. De tijden zijn van 09.30-16.30  uur. Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon