Glans-en-contrastanalyse

Je leert in deze eendaagse module wat de effecten zijn van glans- en dieptecontrast. Daarna weet je deze effecten naadloos in te passen in je Kleuradvies. Deze module is mede bestemd voor Image Consultants die in hun opleiding elders dit aspect gemist hebben. Deze module is een onderdeel van de reguliere kleuropleiding. In overleg kan iedere kleurconsulent, ongeacht het eigen kleursysteem zich bij deze module invoegen.

Glans-en dieptecontrastanalyse

de module

Zorg dat je bij blijft

kan je vanuit alle kleurpaletten de beste kleurcontrasten en verrassende kleurcombinaties aanreiken aan een klant. Je leert in deze module wat het effect is van diepte, glans en licht in de outfit van je klant. Hoe zij zichzelf krachtiger kan maken door kleurdiepte te gebruiken, hoever zij daarin kan gaan voordat het er hard gaat uitzien, of juist flets bij te lichte kleuren. Hoeveel glans of licht voldoende is om een sprankelend effect te sorteren.

Het doel van deze module is afterdraping, met kleurdoeken, shawls en sieraden. De finishing touch na het kleuradvies, waarbij je de klant laat zien hoe zij de kleurkaart in een outfit kan omzetten.

RSO Basisopleiding kleur Your Fitting Image

Glans-en-contrastanalyse

Info

Het tarief voor deze eendaagse Module/Verdiepingscursus is € 175,- (excl. BTW en lesmateriaal). Docent is Dorine Boudewijn.

Deze losse module is onderdeel van de Basisopleiding Kleur (dag 4).

Bekijk hiervoor de data van de Basisopleiding Kleur onder het kopje opleidingen.

Meer informatie of aanmelden? Stuur ons een bericht.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon