Kleuradvies Grijs Haar

In deze Verdiepingscursus leer je dat het kleureffect verandert bij mensen die grijs worden of grijs zijn. Kleuren die jarenlang goed en geschikt waren voor hun garderobe, voldoen niet meer.

Kleuradvies Grijs Haar

de opleding

Deze Verdiepingscursus richt zich onder andere op de verwarring en de twijfels bij veel vrouwen wanneer zij grijs haar krijgen. Grijs wordt vaak geassocieerd met oud, maar er zijn talloze voorbeelden van modieuze vrouwen met schitterend grijs haar. Je kunt zelfs stellen dat het op dit moment heel ‘hot’ is. Grijs haar is in de mode! Maar dat neemt niet weg dat het veranderingsproces bij veel vrouwen om nieuwe kleuren vraagt.

In de cursus ga je met elkaar onderzoeken wat je je klanten die met deze twijfels worstelen, kunt adviseren. Hoe bereik je dat je klant ook zelf de schoonheid ziet van een nieuwe harmonie met haar grijze haar? Welke kleuren zijn niet meer zo sterk en welke kleuren doen het tijdens of na het grijs worden extra goed?

Deze cursus scherpt je advies aan klanten die grijs worden of grijs zijn. Als je ook zelf al jarenlang je haar verft, is het een goede ervaring om samen met collega’s die kleurverandering onder de loep te nemen en je door anderen te laten adviseren.​

gruis
RSO Grijs module

Kleuradvies Grijs Haar

Info

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 150,- (excl. BTW, incl. reader). Docente is Anneke Dercksen.

Zaterdag 7 maart 2020. 

Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl.

Deze Verdiepingscursus is inclusief koffie, thee en lunch. De tijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken.

Schuiven naar boven