Kleuradvies Grijs Haar

In deze Verdiepingscursus leer je dat het kleureffect verandert bij mensen die grijs worden of grijs zijn. Kleuren die jarenlang goed en geschikt waren voor hun garderobe, voldoen niet meer.

Kleuradvies Grijs Haar

de opleiding

Deze Verdiepingsmodule richt zich onder andere op de verwarring en de twijfels bij veel vrouwen wanneer zij grijs haar krijgen. Grijs wordt vaak geassocieerd met oud, maar er zijn talloze voorbeelden van modieuze vrouwen met schitterend grijs haar.

Je kunt zelfs stellen dat het op dit moment heel ‘hot’ is. Grijs haar is in de mode, ook bij jonge vrouwen! Helaas zijn veel vrouwen nog niet overtuigd dat ook een mooie grijze haardos een fris en vrouwelijke uitstraling kan opleveren. Uiteraard spelen het model en een goed kleurgebruik hierbij een grote rol. Daar kunnen wij onze klanten bij helpen. Jij kunt als specialist zelfs een nieuw kleuradvies geven.

In de module ga je met elkaar onderzoeken wat je je klanten die met twijfels worstelen, kunt adviseren. Hoe bereik je dat je klant ook zelf de schoonheid ziet van een nieuwe harmonie met haar grijs haar? Welke kleuren zijn niet meer zo sterk en welke kleuren doen het tijdens of na het grijs worden extra goed?

Hoe ga je het gesprek aan met een kapper?
Deze cursus scherpt je advies aan klanten die grijs worden of grijs zijn. Je kunt je zelfs als specialist profileren op je website. Als je ook zelf al jarenlang je haar verft, is het een goede ervaring om samen met collega’s de kleurverandering onder de loep te nemen en je door anderen te laten adviseren.

We maken gebruik van beeldmateriaal uit de praktijk, voorbeelden die we bij onze klanten tegenkomen en uiteraard ook ons eigen (geverfde) grijze haar.

Bij deze module hoort ter ondersteuning een reader.

5
RSO Grijs module

Kleuradvies Grijs Haar

Info

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 175,- (excl. BTW, incl. reader). Docente is Anneke Dercksen.

Module Grijs Haar en kleuradvies 2022

Datum: 07-11-2022

Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nlDeze Verdiepingscursus is inclusief koffie, thee en lunch. De tijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN Hoevelaken.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon