Kleuradvies Grijs Haar

In deze Verdiepingsmodule leer je hoe het kleureffect verandert bij mensen die grijs worden of grijs zijn. Kleuren die jarenlang goed en geschikt waren voor hun garderobe, voldoen niet meer.

Kleuradvies Grijs Haar

de module

Deze Verdiepingsmodule richt zich onder andere op de verwarring en de twijfels bij veel vrouwen ontstaat wanneer zij grijs haar krijgen. Grijs wordt vaak geassocieerd met oud, maar er zijn gelukkig steeds meer voorbeelden van modieuze vrouwen met schitterend grijs haar.

Je kunt zelfs stellen dat het op dit moment heel ‘hot’ is. Grijs haar is in de mode, ook bij jonge vrouwen! Helaas zijn veel vrouwen nog niet overtuigd dat ook een mooie grijze haardos een fris en vrouwelijke uitstraling kan opleveren. Uiteraard spelen het model en een goed kleurgebruik hierbij een grote rol. Daar kunnen wij onze klanten bij helpen. Jij kunt als specialist zelfs een nieuw kleuradvies geven.

In de module ga je met elkaar onderzoeken hoe je klanten die met twijfels worstelen, kunt adviseren. Hoe bereik je dat je klant ook zelf de schoonheid ziet van een nieuwe harmonie met haar grijze haar? Welke kleuren zijn niet meer zo sterk en welke kleuren doen het tijdens of na het grijs worden extra goed?

We kijken naar verschillende voorbeelden waarbij een vleugje make-up wonderen doet en we leren omgaan met een verrassend makkelijke manier om de beste kleuren en contrasten in beeld te brengen.

Hoe ga je het gesprek aan met een kapper?
Deze cursus scherpt je advies aan klanten die grijs worden of grijs zijn. Je mag je als specialist profileren op je website. Als je ook zelf al jarenlang je haar verft, is deze module een goede ervaring om samen met collega’s de kleurverandering onder de loep te nemen en je door anderen te laten adviseren.

We maken gebruik van beeldmateriaal uit de praktijk, voorbeelden die we bij onze klanten tegenkomen en uiteraard ook geverfd grijs haar.

Bij deze module ontvang je ter ondersteuning een reader.

5
RSO Grijs module

Kleuradvies Grijs Haar

Info

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 175,- (excl. BTW, incl. reader). Docente is Dorine Boudewijn.

Maandag 17 juni 2024

Meer informatie of aanmelden? Stuur ons een bericht.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon