Kleurenleer

In deze cursus leer je kleuren te analyseren en de werking van kleuren ten opzichte van elkaar te herkennen. Want dat is een vereiste om een goed Kleuradvies te kunnen geven. Dat geldt niet alleen voor Image Consultants, maar ook andere beroepsbeoefenaars die professioneel met kleur te maken hebben.

Kleurenleer

de cursus

In de Verdiepingscursus Kleurenleer krijg je de Kleurenleer van Johannes Itten en leer je de zeven kleurcontrasten en wat het effect van de verschillende contrasten is. Het is een visuele les met vele voorbeelden, beeldmateriaal, je eigen kledingcombinaties en kleurdoeken.

Wat doen kleuren met elkaar als je ze naast elkaar gebruikt, versterken ze elkaar of zwakken ze af?

Het vergroot je adviesvaardigheden omdat je dieper in kunt gaan op de werking en effecten van diverse kleurcombinaties, passend bij de persoonlijke kleurpaletten. Erg verrijkend en inspirerend.
Ben je oud cursist, dan krijg je een korting van 10%.

3E0A2853

Kleurenleer ​

Info

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 175,- (excl. BTW).

Docente is Anneke Dercksen.

Deze losse module is onderdeel van de Basisopleiding Kleur (dag 3).
Bekijk hiervoor de data van de Basisopleiding Kleur onder het kopje opleidingen.

Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl Deze Module/Verdiepingscursus is inclusief koffie, thee, lunch en reader. De tijden zijn van 09.30 tot 16.30 uur. Adres: Hogebrinkerweg 12, 3871 KN Hoevelaken.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon