werking van kleuren

Kleurenleer

Module

Kleurenleer

In deze module leer je kleuren te analyseren en de werking van kleuren ten opzichte van elkaar te herkennen. Want dat is een vereiste om een goed Kleuradvies te kunnen geven.

lesinformatie

Wij werken aan de hand van de Kleurenleer van Johannes Itten. Je gaat ervaren wat kleur is, hoe het werkt en hoe je met verschillende kleurcontrasten effecten kunt bereiken. Het is een visuele les met vele voorbeelden, beeldmateriaal, je eigen kledingcombinaties en kleurdoeken.

N.B. Deze module is zeer geschikt voor mensen die in hun werk of dagelijks leven werken met kleur en die daarbij behoefte hebben aan meer onderbouwing.

Het vergroot je adviesvaardigheden omdat je dieper in kunt gaan op de werking en effecten van diverse kleurcombinaties, passend bij de persoonlijke kleurpaletten. Verrijkend en inspirerend. Ben je oud cursist, dan krijg je een korting van 10%.

Meer informatie of aanmelden

Meer weten over de opleiding tot allround image professional? Stuur ons bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[everest_form id="8905"]

Attentie: Voor alle opleidingen geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen. Dit vergroot de effectiviteit en het rendement van de opleidingen. Omdat de inhoud van de  lessen bij alle opleidingen gelijk is, voegen we alle studenten voor de desbetreffende opleidingen samen tot het maximum.

Praktische informatie

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 175,- (excl. BTW).

Docente is Dorine Boudewijn.

Deze losse module is onderdeel van de Basisopleiding Kleur (dag 3).
Bekijk hiervoor de data van de Basisopleiding Kleur onder het kopje opleidingen.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon