Kleuren combineren

Module verdieping kleuren combineren

Kleur blijft een onderwerp waar je in dit vak niet genoeg kennis van kunt hebben en daarom hebben wij een module samengesteld met inzichten, uitdagingen en ruimte voor persoonlijke vraagtekens. Een verdiepings-dag op het gebied van kleuren combineren in outfits. Van verfijnd en rustig tot bont en prikkelend, maar wel altijd in harmonie met je klant.

In de loop van de jaren ben je als consulent verder ontwikkeld, maar kleur is een veelomvattend fenomeen, dat je niet zomaar getackeld hebt! Het is niet een gegeven, dat je met gemak spannende kleurcombinaties bij je klant kunt laten zien. Het samenvoegen van de juiste kleuren met een basiskleur en daar dan ook iets bijzonders van maken is vaak nog een hele uitdaging. Veel is ook afhankelijk van de grootte van een vlak, van details, maar ook van materialen. We werken daarom deze dag met een veelvoud aan stoffen, papieren kleurmaterialen, papieren modellen en kleurkaarten.

Mocht je werken met een ander kleursysteem dan het 78 Color system, mogelijk met seizoenen en waaiers, dan kun je ook aan deze module deelnemen.

Hoe maak je ‘gewoon’ bijzonder en ‘bijzonder’ aantrekkelijk. Hoe breng je rust aan in een outfit en hoe ga je om met contrasten, groots en indrukwekkend of juist subtiel en verfijnd? Het doel van deze les is het maken van verrassende kleurcombinatie combinaties vanuit het kleurenpalet van een klant. Een heerlijke interactieve les!

RSO Your Fitting Image Kleurkragen

Kleuren combineren

Info

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 175,- (excl. BTW, incl. reader en evt materialen). Docente is Dorine Boudewijn.

Donderdag 25 april 2024

Meer informatie of aanmelden? Stuur ons een bericht.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon