Beter ondernemen

De Nieuwe Ondernemer

Tweedaagse cursus

De nieuwe ondernemer

Tweedaagse cursus om het ondernemen beter in de vingers te krijgen. Resultaatgericht ondernemen en klanten werven, hoe pak je dat aan? Doelgerichte training gericht op het uitbreiden van je business zowel fysiek als online. Acquisitie, gezonde conversie en diverse marketing kanalen zullen worden behandeld

lesinformatie

Vakkennis alleen is niet genoeg…

Dag 1.  Je gaat concreet aan de slag met praktische oefeningen. Je krijgt een opdracht mee naar huis om iets te organiseren voor een groep.

Dag 2.  Bespreken en evalueren van de opdrachten.

Bijna iedereen die het vak van Image Consultant beoefent is gepassioneerd. Stuk voor stuk zijn het vakvrouwen die niets liever doen dan hun klanten het juiste advies geven. Creatief zijn, anderen mooi en daarmee sterker maken en tegelijk ook: zelf groeien. 

Maar als je echt succesvol wilt zijn, is er meer nodig. Dan zal je een plan moeten opstellen. Dan zal je moeten nadenken over wat voor type mens je bent en welke klanten bij jou horen.

Door rollenspel, bewustwording, noteren waar het jou om gaat, wat de essentie is van jouw bedrijf en je dienstenpakket, ga je antwoorden vinden op al die vragen. Je gaat leren om je brutaler en overtuigender op te stellen waardoor je klanten sneller aan je bindt en je omzet stijgt. Je gaat ook aan de slag met Social Media om je opdracht naar buiten te brengen. Om te communiceren over wat je doet.

Je krijgt een concrete opdracht mee om uit je comfortzone te komen die in de tweede les zal worden becommentarieerd en besproken. Je gaat iets organiseren wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Ondernemen is namelijk ook durven, dingen doen die je normaal ontloopt. Als je niet onderneemt en niet daadkrachtig bent, blijven je mooie ideeën op de plank liggen en komt je bedrijf nooit van de grond. Je moet echt de overtuiging krijgen dat jij als ondernemer je boterham kunt verdienen met je diensten en producten. Je wordt getriggerd je ideeën om te zetten in daden. Geen uren durende theorielessen, maar direct aan de slag!

Meer informatie of aanmelden

Meer weten over de opleiding tot allround image professional? Stuur ons bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[everest_form id="8905"]

Attentie: Voor alle opleidingen geldt een minimum aantal deelnemers van 6 personen. Dit vergroot de effectiviteit en het rendement van de opleidingen. Omdat de inhoud van de  lessen bij alle opleidingen gelijk is, voegen we alle studenten voor de desbetreffende opleidingen samen tot het maximum.

Praktische informatie

Het tarief voor deze cursus is: € 350,-

Docente is Dorine Boudewijn

Bekijk de cursusagenda voor actuele data.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon