Workshop organiseren

 ‘Hoe zet ik een workshop in elkaar’

Er is veel vraag naar workshops, de vraag is alleen, hoe pak je het aan en hoeveel inhoud geef je weg. Een workshop is bedoeld om op een gezellige manier te prikkelen om vervolgens een afspraak te kunnen maken als het naar ‘meer’ smaakt. Vooral vrouwen vinden het erg leuk om samen bezig te zijn met vraagstukken omtrent hun uiterlijk. Het is goed om daar op verschillende manieren op in te kunnen springen. Je zult merken, dat een workshop aanvraag nooit standaard is en als je daar soepel mee om kunt springen, dan is zo’n dag (deel) een geweldig leuke ervaring, ook voor jezelf. Iedereen beleeft er plezier aan en het zorgt voor reclame.

Maar hoe pak je het aan; Wat ga je bieden; Hoe verdeel je de aandacht; Wat is het verschil tussen 8 personen, 4 personen of 10 personen. Bij dit laatste aantal spreek je meer van een presentatie. Hoe zorg je ervoor, dat men geprikkeld raakt, maar houd je genoeg ‘lekkers’ over voor een persoonlijke afspraak; Hoe bepaal je je prijzen, met of zonder lunch, met kleurkaart…; Hoe zet je dit alles op je site en hoe zorg je ervoor, dat het voor jezelf geen slijtageslag wordt, maar plezier…

En vooral, hoe bepaal je de inhoud!

Dan is er de afweging om het in je eigen ruimte te doen, of dat je een ruimte huren kunt, of wellicht bij iemand thuis. Hoeveel mensen kun je bedienen qua tijd en informatie, wat is je minimumaantal personen, wat je maximum. In een kleine ruimte kan het ook met 2 of 3 personen, maar wat doe je dan anders.

Hoe maak je goeie afspraken en zorg je voor voldoende oefeningen die inzicht bieden en waar iedereen zich bij betrokken voelt. Stil zitten en luisteren verveelt snel.

Hoe bepaal je reële prijzen en hoe zet je dat op je website?

Het wordt een informatieve dag met veel praktijk.

RSO Your Fitting Image Kleurkragen

Module Workshop organiseren

Info

Het tarief voor deze eendaagse cursus is € 175,- (excl. BTW, incl. reader en evt materialen). Docente is Dorine Boudewijn.

Donderdag 16 mei 2024

Meer informatie of aanmelden? Stuur ons een bericht.

Schuiven naar boven
Right Menu Icon