• Basisopleiding Kleur

  Opleiding tot Kleurconsulent
 • 1

01 Tekening vrouw met afro kapsel in rood

Als Kleurconsulent kan je iemand van A tot Z een goed en professsioneel Kleuradvies geven. 

Kennis en vaardigheden.

Je leert in deze Basisopleiding kleurenanalyses uit te voeren met de zes kleurkragen van het unieke 78Color System©. Praktisch, snel en genuanceerd. Als Kleuradviseur kan je je klant aan den lijve laten ervaren wat haar kleuren voor effect hebben. Zij zal ontdekken hoe mooi zij kan worden in kleuren die aansluiten bij haar natuurlijke ondertonen, diepte en intensiteit van haar huid, haar en ogen.
Iedereen wil er nu eenmaal gezond en fit uitzien. Dat kan je bereiken door kleuren te dragen die bij je passen. En jij kan je klant daarbij adviseren!

De cursus.

 • kleur regien met kraag P9015556 kopieOnze Basisopleiding Kleur duurt zeven dagen (met als extra optie om een dag de Make-up training te volgen). We richten ons allereerst op de theorie: het 78Color System©, de analyse-methodiek en de Kleurenleer. Daarna volgt de praktijk. Daarin leer je kleuren te herkennen, te analyseren en te adviseren. Je kunt je creatieve talent volop ontplooien door kleurcollages en kleurreeksen te maken die je later in de praktijk kunt gebruiken. Voor bijna alle cursisten is dit het hoogtepunt van de opleiding! 
  • Cursusdag 1: 9 november 2019
  • Cursusdag 2: 30 november 2019
  • Cursusdag 3: 14 december 2019
  • Cursusdag 4: 4 januari 2020
  • Cursusdag 5: 18 januari 2020
  • Cursusdag 6: 1 februari 2020
  • Cursusdag 7: 15 februari 2020.

NB Werk je nu nog met een ander Kleuranalyse-systeem? Kijk dan even bij de Applicatiecursus 78Color System©. De cursus wordt gegeven op de Hogebrinkerweg 12, 3871 KN  Hoevelaken. Nadere informatie en aanmelden via 06 225 66 759 of via info@regienstrategier.nl

78Color System©
Het unieke systeem
voor Kleurenanalyse en Kleuradvies.

Als Kleuradviseur maak je gebruik van het 78Color System© en de daarbij behorende 78Color Products©.

Met dit unieke kleursysteem kun je Afbeelding 78Color System©je klant veel kleurnuances laten zien. Dat werkt snel, overzichtelijk en is veelzijdig.

Het 78Color System© is bovendien flexibel: het biedt je vele manieren om tot een goede kleurenanalyse te komen.

Sommige mensen zijn te typeren door één kleurkenmerk, anderen door twee en weer anderen door drie. Zo kan iemand 'warm' zijn, een ander is 'warm-diep' en weer een ander is 'warm-diep-gedempt'. Er zijn 78 combinatie-mogelijkheden voor vrouwen. Voor iedere combinatie-mogelijkheid is een Personal Color Card© ontworpen.

© Het auteursrecht op alle producten van Regien Strategier is beschermd via Pictoright.

Regien Strategier
Opleidingen

> Kleurconsulent
> Stijlconsulent
> Image Consultant
> Skin Color Specialist

Hogebrinkerweg 12 
3871 KN  Hoevelaken
06 225 66 759