Carmen Borger

Mijn naam is Carmen Borger. Ik werk als kleding- en kleurcoach onder mijn bedrijfsnaam “Beetje laten bloezen”. Ik heb een praktijkruimte in hartje Almelo (Overijssel) aan Boompjes 6, maar kom ook graag bij mensen thuis.

Toen ik vorig jaar succesvol en bruisend van enthousiasme een opleiding tot kledingcoach had afgerond, voelde ik aan alles dat ik nog veel meer te weten wilde komen over kleur. En wel speciaal over hoe je d.m.v kleurgebruik je klant kunt laten zien en voelen wat zijn of haar meest matchende kleuren kunnen betekenen. Het seizoenen systeem voldeed mijns inziens niet volledig, althans het geeft te weinig bewegingsruimte voor mensen die niet in een bepaald seizoen passen en ook niet in de gegeven combinaties van seizoenen.

Mijn persoonlijke zoektocht naar een professioneel en dus vooral ook uitgebreid en persoonlijk systeem om als kledingcoach en inmiddels ook kleurcoach mee te werken, mondde steevast uit bij het 78color system. En toen ik leerde dat Regien het hele systeem zelf heeft opgezet en zelf alle kaartjes heeft gemaakt gaf dit mij helemaal de zekerheid dat ik hier echte passie en kennis zou kunnen opdoen.
Met het 78colorsystem kan de klant binnen de breed gedragen 6 kleurkarakteristieken in dit systeem helemaal zijn of haar unieke zelf herkennen, want alle mogelijke combinaties (78!) zijn te laten zien aan de hand van een uitgebreide analyse en uiteindelijk een persoonlijk kleurkaartje. En juist die insteek, dat alles mogelijk is omdat iedereen uniek is in kleurkarakteristieken en een authentieke persoonlijkheid heeft, gaf de doorslag om te gaan voor deze opleiding.
Je wilt, als je eenmaal weet dat je kleuranalyses wilt geven, namelijk leren van de besten.
Gelukkig is mij dit gelukt!
Ik heb de basisopleiding Kleur gevolgd en kan niet anders dan zeggen dat het precies was waar ik op hoopte. Passie, bevlogenheid en het doel om de klant echt centraal te stellen vond ik allemaal op de opleiding. En als een soort bonus kan ik wel zeggen dat de opleidingsdagen ook nog eens vol met persoonlijke aandacht voor ons als cursisten zat, er genoeg gelachen werd, en alles bespreekbaar was. En dat we naast de immer bevlogen en warme docent Anneke, ook Regien vaak zagen, gaf wel aan dat het een opleiding met een missie is!

Schuiven naar boven
Right Menu Icon