Doortje Boonstra

Staat u prachtig! Dit hoor je elke verkoopster in een kledingwinkel wel roepen. Als ondernemer vind ik het heel belangrijk om goede adviezen te geven in mijn winkel. Advies dat ik kan onderbouwen en waar mijn klant ook echt wat aan heeft. Door mijn achtergrond als accountmanager in kappersbranche en passie voor interieur en mode heeft kleur altijd al mijn interesse gehad. Daarom wilde ik gaan starten met het geven van kleuradviezen.

De reden waarom ik voor het 78 Color System heb gekozen is omdat het niet uitgebreider kan! Fantastisch is dat! Het is zo fijn om een advies zo persoonlijk en op maat te kunnen geven.

De opleiding kleur was ontzettend leerzaam! Ik heb er onder andere veel geleerd over kleurenleer, de effecten van kleur en contrasten. Anneke is een gedreven docent die je uitdaagt om verder te kijken en heel veel kennis in huis heeft.

Mijn plan was in eerste instantie om het kleuradvies alleen te integreren in de winkel. De opleiding heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik gelijk door ben gegaan met de opleiding Skin Color Cosmetics en ondertussen een tweede bedrijf aan het opstarten ben die helemaal gericht is kleur en make-up advies! De opleiding heeft wat dat betreft nieuwe deuren geopend. Een verrijking voor mij als ondernemer en persoonlijk.

Doortje Boonstra
Schuiven naar boven
Right Menu Icon