Floor Teunissen

Mijn bedrijf heet ‘Ode aan kleur’

Ik combineer hulpverlening en het geven van kleur- en stijladviezen en dat bevalt heel goed. Ik geef regelmatig workshops: ‘Herken je eigen stijl’. De verdiepingsmodule ‘Kleding en Identiteit’ die Anneke Dercksen mij gaf, heeft me hierbij veel gebracht!

Het geven van kleur- en stijladviezen ligt een beetje stil door de Corona, maar binnenkort geef ik weer een workshop: ‘Herken je eigen stijl’. De verdiepingsmodule ‘Kleding en Identiteit’ die ik gevolgd heb bij Anneke Dercksen gaf, heeft me hierbij veel gebracht!)

Ik kan iedereen aanraden na de basisopleiding Kleur ook de opleiding Stijl te gaan volgen. Deze twee opleidingen samen vormen dat je allround wordt en ze vullen mekaar prachtig aan. Ik heb er elke dag nog plezier van!

Het is mijn passie om mensen zich mooier, zelfverzekerder en meer tevreden met zichzelf te laten voelen. Ik vind het vooral leuk om mensen anders naar zichzelf te laten kijken. Er is vaak zoveel mogelijk en er valt samen met de klant veel te ontdekken. Iemands smaak en persoonlijkheid neem ik van harte mee in mijn adviezen.

Floor Teunissen
Schuiven naar boven
Right Menu Icon