Margot Poppes

‘DroomHaar’

DROOMHAAR | DÉ IMAGO SPECIALISTEN

Wij zijn dé imago specialisten van Noord-Holland. Naast het knippen van de nieuwste coupes en fijne gezichtsbehandelingen bieden wij, Margot, Chantal en Iris, een totaalconcept waarbij wij je helpen met het versterken van je persoonlijke uitstraling.

TOTAAL CONCEPT HAAR, HUID & STYLE

Kies je altijd weer voor een zwarte garderobe of altijd maar hetzelfde kapsel? Wij geven je graag een haar-, huid-, make-up-, kleur- en stylingadvies. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de laatste modetrends en volgen wij regelmatig diverse haar- en huid trainingen. Maar dit is bij ons niet leidend want wij kijken en luisteren naar jou als persoon.

PERSOONLIJK ADVIES

Wie ben jij en wat wil je uitstralen? We nemen de tijd om samen tot een passend en persoonlijk advies te komen, waarbij jij helemaal jezelf voelt. Doordat je huid straalt, je haar goed zit en je kledingstijl en kleuren passen bij jouw persoonlijkheid kunnen we er voor zorgen dat je je zelfverzekerder gaat voelen en zult stralen. Dit kan voor mooie veranderingen zorgen.

DE KOFFIE STAAT KLAAR

Dit alles in onze salon in Blokker waar een rustige en gezellige sfeer hangt en altijd een heerlijk kopje koffie of thee (diverse varianten en smaken) voor je klaar staat.

Ik ben er trots op om met het 78-color system te werken.

Margot Poppes
Schuiven naar boven
Right Menu Icon