Margot Poppes

HAAR IMAGO | DÉ IMAGO SPECIALISTEN

Totaalconcept uiterlijk en identiteit

Kies je altijd weer voor een zwarte garderobe, altijd maar hetzelfde kapsel, omdat je niet weet wat je fijn vindt of je uitstraling kan versterken?  Wij geven je graag een haar-, make-up-, kleur- en stylingadvies/ behandeling. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de laatste modetrends en volgen wij regelmatig diverse trainingen om al onze expertises op niveau te houden. Iedereen is uniek en mooi op zijn eigen manier.

Persoonlijk advies

Wie ben jij en wat wil je uitstralen? We nemen de tijd om samen tot een passend en persoonlijk advies te komen, waarbij jij je helemaal jezelf voelt. Doordat je haar en make-up goed zit en je kledingstijl en kleuren passen bij jouw persoonlijkheid kunnen we ervoor zorgen dat je je zelfverzekerder gaat voelen en zult stralen. Dit kan voor een bijzondere en mooie verandering zorgen.

Workshops

Ook kun je bij ons talrijke workshops volgen voor minimaal 2 tot maximaal 8 personen. Op locatie is bespreekbaar. Blijf up to date via onze socials.

De koffie staat klaar

Dit alles in onze salon in Blokker waar een rustige en gezellige sfeer hangt en altijd een heerlijk kopje koffie of thee (diverse varianten en smaken) voor je klaar staat.

Ik ben er trots op om met het 78-color system te werken.

Margot Poppes
Schuiven naar boven
Right Menu Icon