Tonny van der Linden

Mijn naam is Tonny van der Linden. Ik volgde jaren geleden de opleiding bij RSO. Als ik terugkijk op mijn opleiding bij Regien Strategier, kan ik met zekerheid zeggen dat het een keerpunt was in mijn leven. Tijdens de opleiding heb ik de basisprincipes van imagostyling geleerd, met een focus op stijl en kleur. Het 78color-systeem was een belangrijk onderdeel van de opleiding, en dankzij de expertise van Regien kon ik mijn kennis op dit gebied enorm vergroten.

Wat ik het meest bewonder aan Regien is haar kennis en begrip van verschillende kledingstijlen voor vrouwen, inclusief pasvormen voor verschillende lichaamstypes. Na het afronden van de opleiding, was ik vastbesloten om mijn passie voor de kledingindustrie te ontdekken en te ontwikkelen.
Ik begon met het aanpassen van bestaande kledingstukken uit de garderobe van vrouwen, waarvan ik zag dat ze ongedragen in de kast bleven hangen. Door het maken van een nieuw ontwerp van deze kledingstukken, wilde ik ervoor zorgen dat deze kledingstukken weer een nieuw leven kregen. Ik ontdekte dat veel vrouwen ongedragen kleding in hun kast hebben hangen, en ik wilde hen helpen om deze kledingstukken op een duurzame manier te hergebruiken.
Bij het ontwerpen van kledingstukken, kijk ik niet alleen naar het uiterlijk, maar ook naar het innerlijk van de klant. Het ontwerp moet als een tweede huid passen, en daarom is het belangrijk om je te verdiepen in de klant en haar persoonlijkheid. Het ontwerpen van bestaande kledingstukken heb ik zeker tien jaar gedaan, en tijdens deze periode heb ik veel geleerd over het boosten van het imago.
Een goed imago is niet alleen belangrijk voor het zelfvertrouwen, maar ook voor duurzaamheid. Ik ontdekte de Japanse gezichtsmassage, genaamd Kobido, die zorgt voor een verjongend effect op het gezicht en een frisse, jeugdige uitstraling geeft, net als het dragen van de juiste kleuren en glans. Samen met een kleurconsulente organiseer ik twee keer per jaar het Personal Shop Event, waarbij we mensen adviseren over kleur, stijl en pasvorm.
Kortom, de opleiding bij Regien Strategier heeft mijn passie voor de kledingindustrie ontstoken en ontwikkeld. Door het aanpassen van bestaande kledingstukken en het geven van eerlijk advies over kleur, stijl en pasvorm, heb ik mijn klanten geholpen om zich zelfverzekerd en mooi te voelen in hun kleding. Ik ben ontzettend dankbaar voor de kennis en expertise die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding bij Regien.

Tonny van der Linden
Schuiven naar boven
Right Menu Icon