Jeanette Zwinkels

Hoi, ik ben Jeannet zwinkels, 
En al zo lang ik me kan herinneren gefascineerd door alles wat met make-Up, haren en kleding te maken heeft.  Na jaren in een andere branche werkzaam geweest te zijn ben ik 30 jaar geleden begonnen aan een kappersopleiding . Hierna volgde al snel de opleidingen tot Kleur- en Stijl-analist maar ook Visagie, Grime en Manicure, om zo voor vrouwen een totaal plaatje te kunnen verzorgen. Dit, omdat ik na mijn kappersdiploma vond dat je niet alleen ‘haar’ was als je iets uit wilde stralen, maar dat het totaalbeeld voor mijn gevoel moest kloppen.
Zo heb ik jarenlang met de welbekende 4-seizoenen gewerkt bij de kleuranalyse. Totdat ik op een dag een moeder en een dochter op bezoek kreeg. De moeder had een donkere huid en donkere ogen en de dochter een lichte huid en lichte ogen en ze vielen na de kleuranalyse beide onder de noemer  ‘zomer-type’ En toen dacht ik, dit klopt toch niet, ik mis hier iets in!

Na een uitgebreide zoektocht op het internet kwam ik uit bij Regien Strategier met het 78 color systeem. Fantastisch! Er ging echt een wereld voor me open! Dit was wat ik zocht en nu kon ik iedereen nog persoonlijker adviseren. Nog steeds gebruik ik ook mijn ‘oude’ systeem om mensen aan kleur, en de uitwerking daarvan op hun huid, haar en ogen, te laten wennen.
Maar dan schakel ik al snel over naar het 78 Color Systeem, met de prachtige kleurkragen.  Maar ook pas had ik toch weer een bijzondere ervaring. Er zat een jonge vrouw voor mijn spiegel waarbij ik steeds dacht; al die kleur is teveel voor jou…… ik vind niets je echt laten stralen……

Wat voor kleurtype zou ze nu toch zijn?
Ik nogmaals naar de kleding gekeken die ze aan had en de kledingstukken die ze had meegenomen.( ik vraag altijd of ze 3 favoriete en 3 kledingstukken mee willen nemen die maar in de kast blijven liggen) En ineens ging het kwartje vallen en zag ik dat dit allemaal ‘licht neutrale’ kleuren waren. Dus dat soort kleuren doeken erbij gepakt en warempel, ze bleek een ‘Neutraal-warm-Licht’ kleurtype te zijn. Hiervan hadden Regien en Anneke pas een nieuwe set kaartjes ontwikkeld ( de Special Edition) en ik bedacht me dat ik die ook had liggen.Klant blij, ik blij! Echt een fantastische aanvulling op de 78 kaartjes! Heel blij mee dus ik wacht weer op nieuwe ontwikkelingen 😉 Altijd fijn om voor een les of workshop, deze heb ik laatst nog gevolgd; Workshop Organiseren, bij jullie aan te kunnen schuiven.

Jeanette Zwinkels
Schuiven naar boven
Right Menu Icon