Wendy Scheepens

Hi! Ik ben Wendy Scheepens

Al tientallen jaren werk ik in de financiële sector. Eerst in de collectieve pensioenen en daarna als Financieel manager bij een autobedrijf. Observeren en analyseren doe ik graag, zowel mensen als cijfers. Waar ik heel blij van word is als iets klopt. Dit vind ik terug in hoe pensioenen zijn opgebouwd, hoe een boekhouding in balans is, maar ook hoe het 78Color System van Regien Strategier werkt.

In 2019 heb ik zelf een kleuranalyse ondergaan op basis van het 78Color System. Het mooiste dat hieruit kwam, is dat het ook hier draait om zijn en accepteren wie je bent. En dat dat goed genoeg is of misschien zelfs prachtig. Het sloot en sluit perfect aan bij mijn innerlijke groei die ik de afgelopen jaren doormaak.
Sinds mijn eigen kleuranalyse is het onderwerp mij nog meer gaan boeien en ben ik er veel over gaan lezen. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar een cursus. Eerst vanuit interesse voor het onderwerp, later met de voorzichtige gedachte hier echt iets in de praktijk mee te gaan doen. Zo kwam ik bij Regien Strategier Opleidingen. Als ik dan wil adviseren, zou ik dat willen doen op de manier die Regien ontworpen heeft. Een verfijnd, op maat gesneden kleuradvies.

Met de opleidingen Kleur, Stijl en Make-up van Regien Strategier is er een heel andere kant van mij tot bloei gekomen. Niet toevallig dat in die zelfde tijd mijn haren spontaan begonnen te krullen. Het is een feestje voor me om bezig te zijn met kleuren, stijlen, vormen, verhoudingen en harmonie. Wat een prachtig vak is dit!
Inmiddels is At Wendy’s geboren en heb ik in de oude binnenstad van Leeuwarden in Weerd 24 mijn studio geopend. Mensen blij en geïnspireerd zien vertrekken daar doe ik het voor.

Wendy Scheepens
Schuiven naar boven
Right Menu Icon